Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
ZALKTIS - riska nodeva
Algu aprēķinu sarakstā man nav tāda ailīte kā riska nodeva, vai man kontu plānā tā jāizveido un pēc tam kaut kādā veidā jāpievieno algu sarakstam?
Kā arī, vai Zalktī ir ziņojums par VSAOI?
Paldies
Ответы (19)
Tātad - uz otro jautājumu atbildi atradu!
Ziņojums ir . Algu sarakstā jau nav obligāti riska nodeva jānorāda.
Arī uz pirmo jautājumu radu atbildi!
forši ar sevi parunāt!
Tikai tagad jauna problēma - ziņojumā neparādās IIN!!!!
Ja iepriekšējā mēneša algu saraksts bija pareizi noformēts, vajadzēja paradīties.
baac, nu nevaru atrast kur ir kļūda!!!!
Varbūt algu sarakstā izmaksu datums nav norādīts un līdz ar to SOC atskaitē neparādās IIN.
Nu nevar būt, ka ziņojumā, k-kas neparādītos
pārbaudiet algu sarakstā izmaksas datumu. Varbūt neesat nemaz sastādījusi algu sarakstu par iepriekšējo mēnesi, tad IIn nav no kā parādīties ziņojumā.
Ja Jūs pirmo reizi aprēķinājāt algas programmā, tad IIeN tā arī neparādīsies ziņojumā, šomēnes jāieraksta ar roku.
ahaaa! ad tur tas suns aprakts!
Tas bija mans pirmais algas aprēķins šajā programmā!
Paldies!!!!!
Nu, re. Ja, nav iepriekšējā saraksta, tad nav jau arī kam parādīties
Iesaku Jums savadīt visus iepriekšējos algu sarakstus (šogad), jo tad varēs izdrukāt paziņojumus par algas nodokli un veidosies arī personīgie konti programmā.
Dimma - super! Paraadijas! Paldies
Man arī jaut. par Riska nodevu.Manvaldes loc.nmaznevajag , lai parādās ziņojumā VID riska nodeva.Kā to var noņemt???
Visu laiku atskaiti taisu uz atseviķas blankas.Varbūt tāpēc ,ka man ir 2006. g.Zalkša versija?
kāpēc tad par valdes locekli riska nodeva nebūtu jāmaksā?
Tāpēc,ka nav darbinieks, bet darbojās uz pilnvarojuma līguma pamata.
Tātad kāda atbilde ir uz pirmo jautājumu? Man arī tāda problēma.
Tātad kāda atbilde ir uz pirmo jautājumu? Man arī tāda problēma.
Nekāda. Algu sarakstā nav jāparādās riska nodevai. Tā ir atskaitē.
Man atskaitē neparādījās, bet jau atradu risinājumu.
Закрыть
Краткое описание нарушения