Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Pakalpojums uz Krieviju К списку тем

Pakalpojums uz Krieviju
Labdien,mīļie kolēģi, lasu lilumu par PVN un jo vairāk lasu jo mazāk saprotu.Situācija sekojoša: Mūsu firma pasūta pie mums Latvijā projektu ēkai, te viss skaidrs, bet tālāk mēs šo projektu pārdodam Krievijas kompānijai. Un es nekādi nevaru saprasts, kāda PVN likme man ir jāpiemēro, jo esmu nesaprašanā par pakalpojuma sniegšanas vietu. Ja ir iespēja lūdzu palīdziet, paldies
Brindra
Brindra 18.06.2007 16:32
79 сообщений на сайте

Ответы (3)

Kur ir plānots to ēku būvēt, Latvija vai Krievija?
Natafet
Natafet 18.06.2007 16:45
нет сообщений на сайте
Būvēs Krievijā mēs viņiem tikai pārdodam projektu.
Brindra
Brindra 18.06.2007 16:46
79 сообщений на сайте
"7.pants. Nodokļa 0 procentu likmes piemērošana

(1) Nodokļa 0 procentu likme tiek piemērota:

3) pakalpojumiem, kuru sniegšanas vieta saskaņā ar šo likumu nav iekšzeme, izņemot šā likuma 6.pantapirmajā daļā minētos pakalpojumus;"

"4.pants. Preču piegādes un pakalpojumu sniegšanas vieta

(5) Ar nekustamo īpašumu saistītu pakalpojumu (ieskaitot ekspertu, arhitektu, būvdarbu, to sagatavošanas, koordinācijas un uzraudzības pakalpojumus) sniegšanas vieta ir tā vieta, kur šis īpašums atrodas."

Manu prāt, 0%
Natafet
Natafet 18.06.2007 17:00
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.