Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN transporta pakalpojumiem К списку тем
PVN transporta pakalpojumiem
Sveiki!
Pirmo reizi saskaros ar šito lietu, esmu izpētījusi likumu un metodiku, bet tomēr gribu pārliecināties vai saprotu pareizi:
1.Apliekamapersona Latvijā sniedz transporta pakalojumus apliekamai personai Lietuvā. Maršruts - Igaunija-Latvija. Sājā gadījumā PVN likme 0%?
2.Apliekamapersona Latvijā sniedz transporta pakalpojumus apliekamai personai Latvijā. Maršruts - Lietuva-Igaunija? Likme 0%???
3.Apliekamapersona Lavijā sniedz trasnporta pakalpojumus apliekamai personai Latvijā. Maršruts Latvija-Vācija. Kāda PVN likme???
Vispār što to es esmu saputrojusies....:-<
Ответы (4)
1.Piekrītu.
2. un 3. Ja Latvijas firma sniedz pakalpojumus Latvijas firmai tad vienalga kāds ir maršruts PVN 18%. Tā sapratu no likuma.
Tad es saprotu, ja Latvijas firma ir pasūtītājs, tad vedot jebkur ir 18%, bet ja pasūtītājs ir ES apliekama firma tad 0%???
Может быть вообще вне закона о ПВН.
Закрыть
Краткое описание нарушения