Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN transporta pakalpojumiem К списку тем

PVN transporta pakalpojumiem
Sveiki!

Pirmo reizi saskaros ar šito lietu, esmu izpētījusi likumu un metodiku, bet tomēr gribu pārliecināties vai saprotu pareizi:

1.Apliekamapersona Latvijā sniedz transporta pakalojumus apliekamai personai Lietuvā. Maršruts - Igaunija-Latvija. Sājā gadījumā PVN likme 0%?

2.Apliekamapersona Latvijā sniedz transporta pakalpojumus apliekamai personai Latvijā. Maršruts - Lietuva-Igaunija? Likme 0%???

3.Apliekamapersona Lavijā sniedz trasnporta pakalpojumus apliekamai personai Latvijā. Maršruts Latvija-Vācija. Kāda PVN likme???

Vispār što to es esmu saputrojusies....:-<
Veetrasputne
Veetrasputne 19.06.2007 09:31
206 сообщений на сайте

Ответы (4)

1.Piekrītu.

2. un 3. Ja Latvijas firma sniedz pakalpojumus Latvijas firmai tad vienalga kāds ir maršruts PVN 18%. Tā sapratu no likuma.
Ilma
Ilma 19.06.2007 10:12
30495 сообщений на сайте
Именно так.
Albina
Albina 19.06.2007 10:16
64826 сообщений на сайте
Tad es saprotu, ja Latvijas firma ir pasūtītājs, tad vedot jebkur ir 18%, bet ja pasūtītājs ir ES apliekama firma tad 0%???
Veetrasputne
Veetrasputne 19.06.2007 10:30
206 сообщений на сайте
Может быть вообще вне закона о ПВН.
Albina
Albina 19.06.2007 10:47
64826 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.