Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Nodokļu grāmatiņa К списку тем

Nodokļu grāmatiņa
Man ir tāds jautājums, vai darbinienks var strādāt bez nodokļu grāmatiņas, jo ir tāda situācija ka vienkarši viņa nod. grāmatiņa atrodas citā pilsēta un nav laika atvest uz darba vietu
Elizabeth
Elizabeth 19.06.2007 11:04
161 сообщение на сайте

Ответы (4)

jā var, bet kamēr Jums nav nodokļu grāmatiņas Jums nav tiesību atskaitīt neapliekamo minimumu
Larao
Larao 19.06.2007 11:06
6767 сообщений на сайте
Нет налоговой книжки, нету льгот. Вот и все. А работать он может. Для работы трудовой договор нужен а не книжка.
Sof_b
Sof_b 19.06.2007 11:06
1927 сообщений на сайте
Ja viņš pēkšņi atvedīs grāmatiņu, reģistrējot to savā nodokļu grāmatiņas uzskaites žurnālā, noteikti lai tur būtu uzrādīts datums, kas Jūs saņemat nodokļu grāmatiņu, no tas dienas arī sāksiet piemērot neapliek.min un citus atvieglojumus (ja tādi ir)
Limbo
Limbo 21.06.2007 09:38
432 сообщения на сайте
Ja cilvēks nav strādājis, tad atvieglojumus varēs pielietot no pirmās darba attiecību dienas IMXO
Zumka
Zumka 22.06.2007 11:06
637 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.