Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Par Tildes Jumi К списку тем

Par Tildes Jumi
Vēlējos pajautāt, vai jums kādam ir tā gadījies- Aprēķinot PVN deklarāciju, Tilde parāda galīgi ne tādas summas, kādām vajadzētu būt, visās ailēs. Kad uzlieku pārrēķināt- programma aprēķina parāda pareizas summas. Iepriekšējā grāmatvede teica, ka esot bijis tieši tāpat. Tildes konsultācijās man vienmēr atbild ar vienu un to pašu- mēs ko tādu dzirdam pirmo reizi. Cik ievācu informāciju, ar tādu problēmu saskārušies ir ļoti daudzi un viņus tāpat Tildē "atšuj", aizbildinoties, ka viņi to dzirdot prmo reizi.
Mikel
Mikel 21.06.2007 13:01
811 сообщений на сайте

Ответы (48)

Es nevaru ar iepriekšējo darbavietu salīdzināt datorus.

Es jau, liekas, visu esmu domājusi un izmēģinājusi. Bet ir tā, ka tās nepareizās atskaites man nerāda 100% vienmēr, dažreiz parāda uzreiz pareizi- kā uznāk- baidos viņiem aizvest to datoru, bet tajā brīdī visu rādīs pareizi.

Arī par antivīrusu esmu domājusi, bet ar to esot viss kārtībā, licence nav beigusies. Arī iestatījumus man lika Tildes profesori pārbaudīt- viss ir kārtībā.
Mikel
Mikel 04.07.2007 16:14
811 сообщений на сайте
mēģinat pārinstalēt tildi, ja vēl tad šitās gadīsies, tad gan pie vainas ir dators ar tā programmām
Yansis
Yansis 04.07.2007 16:16
666 сообщений на сайте
Es vairāk sliecos uz svešu programmu neatbilstību vai kādiem vīrusiem.

Varbūt vienkārši jāpārinstalē dators? Tas arī var palīdzēt - nonesīs visu, kas lieks!
Andaz
Andaz 04.07.2007 16:16
27892 сообщения на сайте
Cerams, būs labi! Tikko caur paziņām atradu cilvēku, kurš kādreiz strādājis Tildē, mēģināšu viņam no sākuma lūgt palīdzību. Tad jau ziņošu, kas tai Tildei vēderā ir...:-)
Mikel
Mikel 04.07.2007 16:17
811 сообщений на сайте
Tildi pārinstalēt neizdosies! Tas ir uzņēmums.

Par Jumi gan var padomāt Bet īstenībā jāsāk tieši ar datoru un tad jāķeras pie Jumja.
Andaz
Andaz 04.07.2007 16:17
27892 сообщения на сайте
Andas- es jau arī rakstīju, ka Tildē- uzņēmumā strādāja.

Viņš esot gan datorspecs, gan T-Jumis specs. Nu, tiešām ceru, ka izdosies atrast vainu.
Mikel
Mikel 04.07.2007 16:31
811 сообщений на сайте
Es to Yansis teicu
Andaz
Andaz 04.07.2007 16:45
27892 сообщения на сайте
Mikel

ziņojumu: 51 04.07.2007 16:31

Andas- es jau arī rakstīju, ka Tildē- uzņēmumā strādāja.

Viņš esot gan datorspecs, gan T-Jumis specs. Nu, tiešām ceru, ka izdosies atrast vainu.

Nu izstāstiet ar ko beidzās
Larao
Larao 11.07.2007 11:53
6767 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.