Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Par Tildes Jumi К списку тем
Mikel 21.06.2007 13:01
811 сообщений на сайте
811 сообщений на сайте
Ответы (48)
Es nevaru ar iepriekšējo darbavietu salīdzināt datorus.
Es jau, liekas, visu esmu domājusi un izmēģinājusi. Bet ir tā, ka tās nepareizās atskaites man nerāda 100% vienmēr, dažreiz parāda uzreiz pareizi- kā uznāk- baidos viņiem aizvest to datoru, bet tajā brīdī visu rādīs pareizi.
Arī par antivīrusu esmu domājusi, bet ar to esot viss kārtībā, licence nav beigusies. Arī iestatījumus man lika Tildes profesori pārbaudīt- viss ir kārtībā.
Es jau, liekas, visu esmu domājusi un izmēģinājusi. Bet ir tā, ka tās nepareizās atskaites man nerāda 100% vienmēr, dažreiz parāda uzreiz pareizi- kā uznāk- baidos viņiem aizvest to datoru, bet tajā brīdī visu rādīs pareizi.
Arī par antivīrusu esmu domājusi, bet ar to esot viss kārtībā, licence nav beigusies. Arī iestatījumus man lika Tildes profesori pārbaudīt- viss ir kārtībā.
Mikel 04.07.2007 16:14
811 сообщений на сайте
811 сообщений на сайте
Es vairāk sliecos uz svešu programmu neatbilstību vai kādiem vīrusiem.
Varbūt vienkārši jāpārinstalē dators? Tas arī var palīdzēt - nonesīs visu, kas lieks!
Varbūt vienkārši jāpārinstalē dators? Tas arī var palīdzēt - nonesīs visu, kas lieks!
Cerams, būs labi! Tikko caur paziņām atradu cilvēku, kurš kādreiz strādājis Tildē, mēģināšu viņam no sākuma lūgt palīdzību. Tad jau ziņošu, kas tai Tildei vēderā ir...:-)
Mikel 04.07.2007 16:17
811 сообщений на сайте
811 сообщений на сайте
Tildi pārinstalēt neizdosies! Tas ir uzņēmums.
Par Jumi gan var padomāt Bet īstenībā jāsāk tieši ar datoru un tad jāķeras pie Jumja.
Par Jumi gan var padomāt Bet īstenībā jāsāk tieši ar datoru un tad jāķeras pie Jumja.
Andas- es jau arī rakstīju, ka Tildē- uzņēmumā strādāja.
Viņš esot gan datorspecs, gan T-Jumis specs. Nu, tiešām ceru, ka izdosies atrast vainu.
Viņš esot gan datorspecs, gan T-Jumis specs. Nu, tiešām ceru, ka izdosies atrast vainu.
Mikel 04.07.2007 16:31
811 сообщений на сайте
811 сообщений на сайте
Mikel
ziņojumu: 51 04.07.2007 16:31
Nu izstāstiet ar ko beidzās
ziņojumu: 51 04.07.2007 16:31
Nu izstāstiet ar ko beidzās
Larao 11.07.2007 11:53
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть