Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Visas ziņas un reģistrācijas par jauniņo К списку тем
Visas ziņas un reģistrācijas par jauniņo
Sakiet ,lūdzu,vai vispār jaunam uzņēmumam ir jāsniedz vēl kaut kādas ziņas ,piem., arhīvam vai statistikas iestādei, bez spec. uzaicinājuma, vēl kur un par ko?Zināms par Valsts datu inspekciju.
Cerams ,ka vairāk nekas nav vajadzīgs?!
Ответы (11)
Jaunam uzņēmumam vispirms jāiet uz VID reģistrēties par nodokļu maksātāju - ir speciāla veidlapa.
Ja nepieciešams, jāpisakās arī par PVN maksātāju.
Nekur citur nav jāpiesakās. Arī par VDI (datu inspekciju) dzirdu pirmo reizi. Kas gan tur būtu darāms katram jaunam uzņēmumam?
Atvainojos - jāpiesakās - tā pareizi.
Nu, redz, es jau arī zināju to pašu ,ko jAivars007, bet man te nejauši viena vecāka, pieredzējušakā kolēģe izmeta vai esam reģistrējušies un dabūjušī sertifikātu VDI,jo taču visu apstrādājam elektroniski.Manmute palika vaļā.
Pateicoties forumiešiem VDI man ķļuva skaidrs:
http://vgk.lv/lv/forum/3/57165/
Tad viņa kaut ko pateica arī ātri par arhīvu.Tā kā esmu sīks un zaļš cilvēciņs patreizejā stadijā, negribās atkal pārprasīt un traucēt visnotaļ aizņemto profesionāli un ceru atkal uz forumiešu atsaucību un tiešām plašajām zināšanām.
Neviens nav sīks un zaļš cilvēciņš.
Katrs cilvēks ir personība! Nenonieciniet sevi!
Un muti arī var taisīt ciet, lai ilgi nepaliek vaļā - citādi kāda muša vēl ielidos...
Jā ,bet , Aivar, soda nauda nav jauka lieta:-(
Un sīks un zaļš cilvēciņs esmu tikai patreizejā stadijā.Tā kā vēl augu!8-)
Kas Jums draud ar soda naudu? Vai "nejauši viena vecāka, pieredzējušakā kolēģe"?
Nevajag baidīties. Pareizi darāt, ka apjautājaties arī pie citiem. Vecākās, pieredzējušākās kolēģes arī ne vienmēr visu zina, tāpat kā mēs.
Lai veicas augšanas procesā!
Līgo! Līgo!
Закрыть
Краткое описание нарушения