Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Autora izdevumi valdes.loc. К списку тем
Autora izdevumi valdes.loc.
Atgriežoties jau reiz pie forumā izrunātās tēmas (http://vgk.lv/lv/forum/1/56645/).
Man viena pieredzējušāka kolēge teica, ka valdes loceklim, noslēdzot autora līgumu, labāk nepiemērot autora izdevumus.Teicu,ka viņš nav darba attiecībās, bet darbojās ar pilnvarojuma līgumu(nav arī īpašnieks).Bet tik un tā labāk esot nepiemērot, jo skaitās uzņēmuma cilvēks.
Patiesībā IIN summa ,ja es to nepiemērošu sanāks diezgan solīda.:-( Ko darīt?Bet izdevumi viņam ir,jo uzņēmumā nav pat tādu darbarīku,un materiālu,kādi viņam jau nopirkti ,lai izpildītu pasūtījumu.
Ответы (10)
А что конкретно выполнит ващ лоцеклис? Это попадает под определение авторского?
Jā viņš ir mākslinieks.Dekoratīvi lietišķās un noformētājas māksla darbs. Viņš realizēs šo darbu pēc savas personīgi izstrādātās koncepcijas
smaržo pēc parasta uzņēmuma līguma
Bet tas ir viņā kā autoras dizains un skices un darbs .tas nesmaržo pēc uzņēmuma līguma nekādi.
ir jau ir autors, es tikai piedāvāju variantus
ja jau autors, tad jāpiemēro visi izdevumi, kāda starpība uzņēmuma vai ne uzņēmuma cilvēx
Nu, Uzņēmuma līgumam un Autora atlīdzībai ir būtiskas atškirības. Pirmkārt ,kas skar sociālo un ,protams, autora darba aizsardzību.Objekts, kas šoreiz nav kāds nieks, ir tikai šī profesionālā autora radošais darbs.Tā kā nedrīkst to ignorēt.:-D
man tie autori jau tā ir apnikuši, ka visus viņus gribētos aizsūtīt...
tas ir cits jautājums..LOL
paldies Andaz- noderēs!:-)
Закрыть
Краткое описание нарушения