Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

TILDES JUMIS_algas К списку тем

TILDES JUMIS_algas
Jūnijā vairāki cilvēki tika laisti atvaļinājumā, izveidoju attiecīgi darba laika uzskaites tabeli šiem cilvēkiem. To darīju katram atsevišķi, jo atvaļinājumi sākās dažados datumos. Viss skaisti, tabeli izveidoja un izdrukāt arī var uz vienas lapas visiemšiem cilvēkiem. Taču algu saraksti man ir katram atrsevišķi un es tos nemāku apkopot vienā. Pašreiz sanāk par jūniju jau 7 algu saraksti plus vēl jāveido tiem, kuri normāli nostrādājuši visu jūniju.

Vai tad tiešām Tildē var izveidot algu sarakstus tikai pa vienam vai visiem??

Kā darīt?

Atsaucieties ,lūdzu, TILDES lietotāji. Varbūt ne tikai šajā, bet arī citoes jautājumos varētu pakonsultēties, jo man daudz neskadrību šajā sakarā.
Marikasp
Marikasp 02.07.2007 11:21
264 сообщения на сайте

Ответы (9)

tos kurus pa lieko izveidojāt dz`3šiet ārā, bet tajā algu sarakstā kurā gribat salikt visus atvaļinājumos esošos vnk pievienojiet vajadzīgos vai pa vienam vai grupās, kā protat
Yansis
Yansis 02.07.2007 11:32
666 сообщений на сайте
Nu, jā,man tad sanāk, ka jāizdzēš visi algu saraksti par jūniju, visas tabeles par jūniju, un jāveido viens jauns kā parasti to daru reizi mēnesī?

Kā JŪS domājat- pievienot- nevar jau neko pievienot, tiki pa vienam vai visiem.
Marikasp
Marikasp 02.07.2007 11:37
264 сообщения на сайте
pievienot var arī pa grupām, uzliekot atlases nosacījumus, kurus var pievienot nospiežot krustiņu, bet ja tādā kārtā neklādi nevar, tad tikai pa 1, vai arī izveidot 1 sarakstu ar visiem, izdzēst tos kuri iet atvaļinājumā, bet pēc tam veidot jaunu, kurā jumis iekļaus tikai citos sarakstos neiekļautas t.i. tos kas izdzēsti no iepriekš izveidotā

tabeles nav jādzēš, jo jumis algu sarakstu veidos no visām tabelēm par atzīmēto mēnesi
Yansis
Yansis 02.07.2007 11:43
666 сообщений на сайте
Nu mēģināšu:)) Paldies!
Marikasp
Marikasp 02.07.2007 11:50
264 сообщения на сайте
Apvienot algu sarakstu neizdosies! un tas arī nav vajadzīgs! Vienkārši veidojiet jaunu algu sarakstu par Jūniju un programma vienkāši šajā sarakstā paņems tos cilvēkus kuriem ir darba attiecības par Jūniju un nav izveidots algu saraksts
Larao
Larao 02.07.2007 12:01
6767 сообщений на сайте
Bet savukārt darba laika tabelē atveriet Jūniju un ir poga Pievienot! un atzīmē Visus, kas nav iekļauti!
Larao
Larao 02.07.2007 12:03
6767 сообщений на сайте
1. Darbinieka kartītē norāda atvaļinājuma periodu

2. Izveido jaunu algu saraksti tikai šim cilvēkam, kurš dodas atvaļinājumā. Tabele tiks izveidota automātiski.

3. Pārbauda darba laika tabeli, vai tā ir pareiza.

4. Izdrukā algu sarakstu.

5. Nākamajam darbiniekam norāda atvaļinājumu (pieņemsim, ka jātaisa katru dienu kāds atvaļinājums un aprēķins)

6. Atveram esošo algu aprēķinu, kas izveidots iepriekšējam darbiniekam, nospiežam pogu Pievienot (+), izvēlamies nepieciešamo darbinieku, spiežam pogu Labi. Darbinieks tiek iekļauts sarakstā. Tabele tiks izveidota automātiski.

7. Pārbaudam tabeli, vai tur viss kārtībā.

8. Nospiežam pogu Atlase, izvēlamies darbinieku, kura algu un atvaļinājumu aprēķins jāizdrukā (tas otrais ).

9. Izdrukājam sarakstu.

Un tā par katru darbinieku.

Veidojot algu sarakstu Pievienot - Visi darbinieki. Tiks iekļauti visi, kuri nebija iekļauti sarakstā.

Tabeli es, piemēram, drukāju tikai vienu.
Andaz
Andaz 02.07.2007 12:33
27892 сообщения на сайте
Esmu atpakaļ no pusdienlaika, tūliņ ķeršos TILDEI klāt:))

Paldies!
Marikasp
Marikasp 02.07.2007 13:14
264 сообщения на сайте
Ļoti LIELS PALDIES, Andaz, man viss izdevās!
Marikasp
Marikasp 02.07.2007 13:43
264 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.