Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

DRN - Iepirkts iepakojamais materiāls К списку тем

DRN - Iepirkts iepakojamais materiāls
Uzņēmums tikko sāk nodarboties ar malkas ražošanu. No Igaunijas tiek ievests malkas ietinamais materiāls, kurā šī malka tiks iefasēta. Vai šajā gadījumā nav darīšanas ar dabas resursu nodokli??
Zelma
Zelma 04.07.2007 10:06
20 сообщений на сайте

Ответы (3)

Ja Jūs nevarat pierādīt ka malka tiek ievezta bez iepakojuma, tad ir.

Jāskatās packing list - tur jābūt informācijai par iepakojumu - cik kilogrāmi un kāds materiāls. Tad reiz cetruksnī jāaizpilda DRN pārskats un jāsamaksā nodoklis. Vēl jāskatās vai gada laikā nav pārsniegti valsts atļautie limiti. Ja limit iir pārsniegti, tad iepakojums ir jāutilizē un jāsniedz atskaite Vides ministrijai.

Ja iepakojums ir nenormālā daudzumā un negribat to paši apsaimniekot varat noslēgt līgumu ar zaļo punktu vai jostu.
Tatjana_
Tatjana_ 04.07.2007 10:21
1689 сообщений на сайте
Тут ДРН будет два раз.

Первый раз за упаковку, в которой тот упаковочный материал был привезен: мешки, коробки палеты или что там еще. Это никуда вывозится не будет и за это налог платится сразу по пакинг листу.

Второй раз ДРН появится, когда вы будете свои дрова паковать. В этом случае надо разработать и самим утвердить нормы расхода. Налог платится после реализации упакованных дров.
Maija
Maija 04.07.2007 10:30
28223 сообщения на сайте
Paldies, Maija par izsmeļošo atbildi

Mums jau ir līgums ar Zaļo punktu. Tikai tie iepakojuma gadījumi līdz šim ir bijuši ļoti vienkārši.
Zelma
Zelma 04.07.2007 12:14
20 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.