Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
mobilo sakaru izmaksas К списку тем

Ekerk 05.07.2007 11:57
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Ответы (7)
es gan neatdalītu, bet visu apmaksātu

Larao 05.07.2007 11:59
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
PALDIES! Labu Veiksmi!

Ekerk 05.07.2007 13:15
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Kas kalpo par pamatojumu tāda limita noteikšanai. Man tas liekas tā aizdomīgi noteikt kaut kādu limitu;-)
Katra uzņēmuma iekšējā darīšana - noteikt limitus vai nenoteikt, cik lielu summu noteikt!
Es arī esmu par limitiem, kaut gan pašai tie nepatīk. Nezvai vajag ļaut darbiniekiem pa darba telefonu pļurkstēt stundām ilgi! Normāla parādība, ja arī pēc darbalaika pa mobilo nerunā, jo - vai darbalaika tabelē ir atzīmēts, ka strādājat tajā laikā? Un vai tiek samaksāts par virsstundu darbu?
Es arī esmu par limitiem, kaut gan pašai tie nepatīk. Nezvai vajag ļaut darbiniekiem pa darba telefonu pļurkstēt stundām ilgi! Normāla parādība, ja arī pēc darbalaika pa mobilo nerunā, jo - vai darbalaika tabelē ir atzīmēts, ka strādājat tajā laikā? Un vai tiek samaksāts par virsstundu darbu?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть