Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

mobilo sakaru izmaksas К списку тем

mobilo sakaru izmaksas
Pieņemot darbā darbinieku, viņa mobilā telef. numurs tiek pārslēgts uz firmas vārdu. Mēneša beigās,saņemot LMT sarunu izdrukas katrs darbinieks pilda sarunu izmaksu sadalīšanu starp biznesa un privātajām, ko apstiprina direktors. Kā jūs domājat, vai te viss ir OK?! - t.i. vai nepieciešami kādi papildus līgumi utt.?
Ekerk
Ekerk 05.07.2007 11:57
6 сообщений на сайте

Ответы (7)

Jā, vienošanās par tādu sarunu sadalīšanu.

Pēc tam - apliek summas ar PVN.
Andaz
Andaz 05.07.2007 11:59
27897 сообщений на сайте
es gan neatdalītu, bet visu apmaksātu
Larao
Larao 05.07.2007 11:59
6767 сообщений на сайте
Direktors var noteikt limitu un neko nevajag dalīt, bet ja pārrunā, lai maksā kasē.
Mior
Mior 05.07.2007 12:02
1115 сообщений на сайте
M''es arī nedalām un firma atmaksā
Marikasp
Marikasp 05.07.2007 13:08
264 сообщения на сайте
PALDIES! Labu Veiksmi!
Ekerk
Ekerk 05.07.2007 13:15
6 сообщений на сайте
Kas kalpo par pamatojumu tāda limita noteikšanai. Man tas liekas tā aizdomīgi noteikt kaut kādu limitu;-)
Ilma
Ilma 05.07.2007 13:18
30495 сообщений на сайте
Katra uzņēmuma iekšējā darīšana - noteikt limitus vai nenoteikt, cik lielu summu noteikt!

Es arī esmu par limitiem, kaut gan pašai tie nepatīk. Nezvai vajag ļaut darbiniekiem pa darba telefonu pļurkstēt stundām ilgi! Normāla parādība, ja arī pēc darbalaika pa mobilo nerunā, jo - vai darbalaika tabelē ir atzīmēts, ka strādājat tajā laikā? Un vai tiek samaksāts par virsstundu darbu?
Andaz
Andaz 05.07.2007 13:22
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.