Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN pārmaksa
ir uzkrājusies pVN pārmaksa vairāku mēnešu garumā,jūnijā bija liels darījums un būs jāmaksā PVN, es varu izmantot visu pārmaksas summu, vai ir kādi ierobežojumi??
nezinu no kurienes iesēdies prātā, ka ne vairāk kā iepriekšējā mēnesī?? no kurienes pati nevaru atrast.
Ответы (13)
nu bet atlikums taču pāriet uz katru mēnesi
pēc loģikas protams, tāpēc jau saku, ka pati nesaprotu no kurienes to pērli rāvu, reizēm gadās- ieciklējos uz elementārām lietām.
Protams,ka Jūs varat nemaksāt PVN par tekošo mēnesi, jo Jums ir pārmaksa, pārmaksa segsies ar PVN kuru būtu jāmaksā
Nav dzirdēts par tādu limitu - iepriekšējā mēneša summa. PVN uzskaita kopš firmas "dzimšanas". Tikai deklarācijas tiek sastādītas par konkrētu periodu "no līdz".
Zināt, bet es ar kaut kad kaut kur-nezin kur laut ko tādu lasīju. Tikai neatceros par ko bija runa! Tā, ka tā pērle kaut kur auga!!!
Galvenais, lai tā pērle nav Likumā vai MK noteikumos, es ātri pārskatīju, lieliem burtiem nekur neredzēju:-O
Lik. "Par nodokļiem un nodevām" nav kaut kas iemurgots?
Lik. "Par nodokļiem un nodevām" nav kaut kas iemurgots?
nea šitajā nav, pārlasīju diezgan rūpīgi, tur ir par sezonalitāti un ka var noregulēt maksājumus atbilstīgi sezonalitētei, bet šeit vienkārši sāk attīstīties bizness.
es zinu, ka pārmaksa nevar būt vecāka par 3 gadiem, šeit firma pat nav tik veca.
Nav nav nekādu ierobežojumu, saku no pieredzes!;-)
Если переплата по PVN более трех лет, то вернуть не получится, так как срок, за который могут проверить правильность начисления налогов - 3 года.
nav lielāka, firmai 2 gadi ar astīti.
Parasti VIDa darbinieki ieliek grāmatvežu žurnālā šādus rakstus, bez nekāda pamatojuma likumdošanā, lai sajauktu grāmatvežu prātus. No savas pieredzes - ja prasītu PVN pārmaksu atmaksāt kontā, parasti seko VID pārbaude, bet lai segtu tekošā mēneša PVN, nevajadzētu būt nekādām klapatām.
Закрыть
Краткое описание нарушения