Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
UVIS FAKTORINGS К списку тем
Maiga 10.07.2007 11:31
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Ответы (9)
es raxtu grāmatvedības izziņu un savstarpeji slēdzu kontus
Sibylla 10.07.2007 11:36
1499 сообщений на сайте
1499 сообщений на сайте
Tiešām ķīniski , bet jūs zinat to valodu , mīļs paldies
Maiga 10.07.2007 11:36
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Paldies visiem un jauku dieniņu
Maiga 10.07.2007 11:37
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Mums bija kādreiz Apvārsnis
Bet mēs jau uzreiz grāmatojām uz nepieciešamo klientu, nemaz līzinga kompānijas nerādījām. Bija viena izziņa, ka tādiem un tādiem klientiem samaksu veic tādas un tādas kompānijas. Un sarakstu vnk ppaildinājām. Arī kontu savstarpējā slēgšana atkrita.
Bet mēs jau uzreiz grāmatojām uz nepieciešamo klientu, nemaz līzinga kompānijas nerādījām. Bija viena izziņa, ka tādiem un tādiem klientiem samaksu veic tādas un tādas kompānijas. Un sarakstu vnk ppaildinājām. Arī kontu savstarpējā slēgšana atkrita.
Saņemot preces no Alumil Baltic jānorāda K5540/ D21 un D5721, ar klienta nosaukumu - Alumil Baltic, lai korekts būtu PVN pielikums, pavadzīmju reģistri utt. Faktoringam ir jāatver atsevišķs konta - 51 "Īstermiņa norēķini ar kredītiestādēm - Faktorings". Hansa Līzings samaksā piegādātājam D5310/K51, UVĪ noformē kā parāda dzēšana (pa katru pavadzīmi). Uzņēmums Faktoringa līguma termiņā samaksā Hanza Līzingam D51/262, Uvī noformē ar memoriālorderi no bankas.
Guntisp2 17.07.2007 13:38
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Resheniekak vsegda est'- eto web-reshenie dlja klientov. Esli interesno - obraschaites' v ColumbusIT. Zdes'kstati i faktoring v normal'nom vide sdelan + Web reshenie dlja klienov i postavschikov.
Zm 02.08.2007 18:36
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
es to grāmatoju ar savstarpējo ieskaitu, jo man ir vairāki klienti vienam līgumam, un faktorings reizēm iesakaita par vairākiem uzreiz to naudu
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть