Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

IIN К списку тем

IIN
Gribu zināt vai domāju pareizi?

Privatpersona 2006.gada26. jūlijā iegādājās nekustamo īpašumu uz kura ir mežš.(Ir arī zemesgrāmata) Tā kā līdz 2007. gada 12. jūnijam spēkā bija 9 panta 19 punkta c apakšpunkts, es uzskatu , ka šogad pēc 26. jūlija viņš šo mežu var izstrādāt un ienākumi nietiek aplikti ar IIN līdz 2010.gada1. jūlijam. Es saprotu , ka šeit darbojas pārejas noteikumu 37. pants.Citigrāmatveži domā ,ka IIN tomēr būs jāmaksā.

:'(
Daceragi
Daceragi 26.07.2007 11:55
4 сообщения на сайте

Ответы (5)

Es arī domāju ka uz viņu attiecas pārejas noteikumi un IIN nav jāmaksā.
Ilma
Ilma 26.07.2007 11:58
30495 сообщений на сайте
paldies!
Daceragi
Daceragi 26.07.2007 11:59
4 сообщения на сайте
Vai tiešām izstrādājot šājā gadījumā nebūs jāmaksā?! Nevaru atrast, kas bija tājā c apakšpunktā. Pārejas noteikumu 37. pants taču attiecas uz nekustamā īpašuma atsavināšanu.
Klaudijan
Klaudijan 26.07.2007 12:28
311 сообщений на сайте
Paga nu tagad atcerājos ka pati taču runāju ar VID konsultantu un man atbildēja ka pārejas noteikumi attiecas uz nekustamo īpašumu un ja pārdod zemi kopā ar mežu tad ir tie pārejas noteikumi attiecināmi, bet ja izstrādā tikai komateriālus bez zemes pārdošanas tad attiecas 36 mēnešu iegādes termiņš.Paldies Klaudijan par atgādināšanu.Lūk skreloze.Piedodiet.Tadiznāk ka tam cilvēkam no izmaksājamās summas jāietur IIN nodoklis ņemot vērā likumā noteiktos izdevumus.
Ilma
Ilma 26.07.2007 12:34
30495 сообщений на сайте
Nav par ko atvainoties Ilmiņ, priekš tam jau ir forums - kur mēs papļāpājam un apmaināmies viedokļiem.
Klaudijan
Klaudijan 26.07.2007 12:39
311 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.