Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nauda uz banku
Labdien!
Sakiet lūdzu kad es pārvietoju naudu no kases uz banku caur citu banku (mana banka ir Unibanka) iemaksāju naudu caur NORVIK BANKU sakiet lūdzu vai man šādi ir jāgrāmato:
Kases izdevumu orderis
D2620 K2610 100Ls (nauda uz banku)
Bankas izejošais maksājums
D7750 K2620 0,60Ls (bankas komiija)
Stādāju Tildes Jumī...
Ответы (14)
Bankas izdejošais maksājums tas gan nevar būt, jo 0.6 jau ietur ne jau no jusu bankas konta!
2620/2610 - 99,40
7750/2610 - 0,60
Piekritu Olga333!
Jo vienkāršāk, jo labāk!
Sakiet to ko uzrakstīja Olga333 vai tie grāmatojumi ir domāti Kases izd. orderim, Paldies!
http://www.vgk.lv/lv/forum/7/58513/
vai tad tiešām ar vienu tēmu nepietiek?
laikam jau tagad katru bankas konta operāciju atspoguļos forumā. Vienreiz taču uz šo jautājumu tieši Jums atbildēja, jāsāk tak domāt līdzi arī tam ko darat- neesat taču "lentas strādnieks".
ja grāmatojumā kādā no pusēm ir kases konts vai debets vai kredīts- tad ir attiecīgi jāsastāda kases orderis, tas taču tiek mācīts jau 1.kursā.
Cleo
Es mācījos deju kursos - mums pirmajā kursā to nemācīja...
Aivars007, tajos kursos varbūt arī nemāca, bet te nav gluži dejotāju forums
Dažkārt man šķiet, ka šeit ir arī dejotāju forums...

pēdējā laikā izskatās, ka te ieklīst studenti un vadītāji, kam šķiet, ka kārtot grāmatvedību var jebkurš ....
kāda mūsu valsts, ... neizteikšos labāk...
Закрыть
Краткое описание нарушения