Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Saņemtie avansi Tildes Jumī К списку тем

Saņemtie avansi Tildes Jumī
Lūdzu Tildi labi pazīstošie- padalieties pieredzē, kā izrakstīt rēķinu par pakalpojumu, par ko iepriekš saņemts avanss( daļa).Kā to parādīt rēķinā?
Melioag
Melioag 27.07.2007 19:45
234 сообщения на сайте

Ответы (3)

nu ja Jūs vēlaties šo avansa summu uzrādīt rēķinā, un tad lai sarēķinās pareizā summa apmaksai, vienīgais variants manuprāt ir ailītē preču nosaukums vadīt preci par ko samaksāts avanss, cenu ar mīnuss zīmi un piezīmēs pieliekat, samaksāts avansā saskaņā ar tādu un tādu rēķinu.
Krikliepa
Krikliepa 27.07.2007 21:17
207 сообщений на сайте
Es gribētu lai rēķinā parādās kopējā pakalpojuma summa, iemaksātais avanss un arī PVN attiecīgi atsevišķi- avansam un kopējai summai- laikam tas nav iespējams.Tādēļ gribēju padalīties pieredzē- varbūt kāds jau ir izdomājis kā to darīt.Avansu es parādu nevis kā pakalpojumu vai preci, bet papildizmaksas, tikai ar mīnus zīmi.Paldies par atsaucību!
Melioag
Melioag 27.07.2007 21:38
234 сообщения на сайте
es parasti rindiņā, kur ir piezīmes irrakstu Avanss, uzskates grupa pakalpujums un summu ar (-) zīmi!
Larao
Larao 30.07.2007 09:49
6767 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.