Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Avansa norēķini Zalktī
Sveiki, sorry, ja tēma atkārtojas.
Situācija: Nopirkts pamatlīdzeklis (627,10 Ls +PVN) par skaidru naudu - ir čeks un PPR.
Vai tiek darīts pareizi:
1. Ievadīts PPR - Rēķini ( ienākošie)
D 1230 K 5310 627,10
D 5721 K 5310 112,88
2. Čeks
D 5310 K 2190 ( norādot čeka nr.)
Pēc šāda gramatojuma atskaites darbojas bez problēmām, tikai Avansu norēķinu izdrukā neparādīsies PVN šim pamatlīdzeklim, bet tas jebkurā gadījumā ir iegrāmatots caur Ienākošie Rēķini.
Vai viss ir pareizi? Vai ir piebildes?
Ответы (33)
Cleo, te neiet runa par laiku.Mantā ir ērtāk un viss.
070707, es protams neesmu bitīte čaklīte :D, bet nu par sliņķi sevi neuzskatu "ленивые покупают залктис..." ja reāli salīdzināt, tad jautājumu par 1C, Tildes Jumi, hasa utml. ir tik pat daudz varbūt pat vairāk nekā par Zalkti. Atkārtošos, bet uzskatu, ka ne jau programmā ir problēma, bet programmas lietotājā - dažkārt daži grāmatveži mēdz dikti sarežģīt visu uzskaiti un paši sapinas savos grāmatojumos.
Var jau būt, ka Aivareno man ir elpojis pakausī
Godīgi sakot neesmu pamanījusi... gan jau... visam savs laiks, varbūt kādreiz nejauši atkāpšos un uzmīšu uz kājas tam, kas man elpo pakausī
070707, skatos Jūs pat vairāk nekā mani interesē "mūsu attiecības " ar Aivareno
Конечно, ходите по одним улицам и ни разу шампанское не выпили! Нехорошо есть это;-)
nu po4emu nehorošo?
Ja kstate šampanskoje neo4enj ta... ja lutshe togda horoshevo konja4ku po 50
a u nevo jeslji neošibajus usov ta netu.
lietotajam - man pasam viegalk izsekot ir ja rekinus laizu caur 5310, bet tas ir gaumes jautajums.
Vienkārši es nesen saku stradat ar Zalktis, neesmu spec saja progamma, esmu lietoji TERP un 1C. Pret Zalkti man nav nekadu iebildumu - viss tiesam kartiba, vienkari neesmu adaptejies ar so progammu vel, tapec parjautaju.
Paldies.
gan jau adaptēsieties un pat iemīlēsiet to
Закрыть
Краткое описание нарушения