Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

iegrāmatot golfu! К списку тем

iegrāmatot golfu!

shefs atsūta pa e-mailu reekjinu(somu valodā) numura nav, paraksta nav, tikai vaards uzvaards(katraa zinjaa shaadu dokumnetu wordaa varu uztaisiit viens divi), nauda paarskaitiita privaatpersonai(visticamaak golfa treneris tas ir)

summa 900 eiro, kaa man shitas zveers tad buutu jaaiegraamato vai jaaliek pvn deklaraacijaa ?

jau ieprieksh paldies!
Pegazs
Pegazs 06.08.2007 16:05
226 сообщений на сайте

Ответы (5)

Ja zvērs - pa taisno stiepiet uz Zooloģisko dārzu.

Brīvdienās visi iesim apskatīt.
Aivars007
Aivars007 06.08.2007 16:06
26984 сообщения на сайте
Lai sākumā šefs uzraksta rīkojumu par reprezentatīvo vai nesaistīto vai kādu tur vēl izdevumu atzīšanu uz šī rēķina pamata. Pie reizes arī pastāstīs kas tas bija par pasākumu un priekš kam firmai bija nepieciešams spēlēt golfu. Ja spēlēja ārpus Latvijas, tad nekāds PVN nebūs - paklapojums taču saņemts ārzemēs no ārzemju PVN maksātāja. Tādas ir manas domas.
Tatjana_
Tatjana_ 06.08.2007 16:08
1689 сообщений на сайте
Es ar domāju, ka PVN nebūs, bet rēķinu liktu uz nesastītiem ar saimniecisko darbību.
Faile
Faile 06.08.2007 16:21
46 сообщений на сайте
nu tas riikojums jebkuraa gadiijumaa buus jaaraksta man - tad piemeeram tie ir ar saimniecisko darbiibu nesaistiitie izdevumi - tad neekaadaas pvn atskaitees nelieku un liekus kontaa ar saimn. darb. nesaistiitie izdevumi un viss?
Pegazs
Pegazs 06.08.2007 16:23
226 сообщений на сайте
Ну вы все же узнайте, кому и за что именно, а то с физ. лицами аккуратнее надо, можно на удержание ПНН нарвться
Komarik
Komarik 06.08.2007 16:26
10159 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.