Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Atkal par UVIS К списку тем
Brindra 08.08.2007 16:24
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
Ответы (20)
Kā tas ir teorētski es loti labi zinu, bet praktiski ?????
Brindra 08.08.2007 16:26
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
Nē tas nav gala rēķins tas ir pirmais procentēšanas rēķins. Pēc līguma ir jāietur 10 % no izpildītās summas.
Brindra 08.08.2007 16:53
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
Tik vienkārši jau nav, es vienā rindiņā ievadu izpildītie darbi , otrā kā pieskaitījuma veidu garnatijas summa, bet programma saprot ka garantijas summa neapliekas ar PVN un rezultātā sanāk:
Izpilde 100
18 % 18
garantijas ietur 10
Apmaksai 108, bet vajag 106,20
Ko nu????
Izpilde 100
18 % 18
garantijas ietur 10
Apmaksai 108, bet vajag 106,20
Ko nu????
Brindra 08.08.2007 17:09
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
bet garantijas jau pēc likuma neapliekas .:)
ja vajag lai apliekas- es vnk izmantotu pakalpojumu( ar -)
vai atlaidi? tikai nosaukt- garantija
ja vajag lai apliekas- es vnk izmantotu pakalpojumu( ar -)
vai atlaidi? tikai nosaukt- garantija
Tas jau faktiski ir ieturējums no izpildītā darba kurš pēc objekta pabeigšanas vienalga būs jāsamaksā, tā kā tur ir PVN. Es jau mēģināju tā kā Jūs man iesakāt, programma nepareizi tad aprēķina nodokli, jo budžetam jau jāsamaksā nodoklis no pilnās summas, bet klients mums maksās par 10% mazāk.:-(
Brindra 09.08.2007 09:13
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
izpilditie darbi 100 D2310 K 6110 100
PVN 18 % D2310 K 5721 18
Ieturējums 10% D2314 K 2310 10
PVn no ieturējuma D2315 K 2310 1,80
PVN 18 % D2310 K 5721 18
Ieturējums 10% D2314 K 2310 10
PVn no ieturējuma D2315 K 2310 1,80
Brindra 09.08.2007 10:10
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
ja garantijas summu izveido >
pamatdati> noliktava> pieskaitījumi>atlaide> un tad izvēlas- atlaide- nosauc gan garantijas summa, un summa- ir %
bet tad grāmatojums būs mazliet jāizmaina, bet ceru ka izdomāsi
pamatdati> noliktava> pieskaitījumi>atlaide> un tad izvēlas- atlaide- nosauc gan garantijas summa, un summa- ir %
bet tad grāmatojums būs mazliet jāizmaina, bet ceru ka izdomāsi
Paldies TEV, es jau tā izdomāju un izdarīju, Man tikai gribētos, lai programmā to varētu izdarīt bez zamaročkām.Bet konsultants man vakar nevarēja neko sakarīgu atbildēt, teica ka mēģināšost noskaidrot! Vēlreiz paldies.
Brindra 09.08.2007 10:46
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
drīkst pajautāt kas tev konsultants?
jo man ir aizdoma ka tajā sistēmā tās garantijas nav domātas tādas kā tu vēlies , tā sir parastās.
principā ja kas vari zvanīt- 2 654 7139
jo man ir aizdoma ka tajā sistēmā tās garantijas nav domātas tādas kā tu vēlies , tā sir parastās.
principā ja kas vari zvanīt- 2 654 7139
SIA RGP
Brindra 09.08.2007 13:57
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
Jā ir bet viņš pašlaik atvalinājumā, aprecējās un tagad bauda medusmēnesi
Brindra 09.08.2007 14:31
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
To RGP nekad nevar dabūt rokā. Prasīju viņiem arī par garantijas ieturējumiem kādus mēnešus atpakaļ - nekā
Mes garantijas ieturējumus grāmatojam caur pakalpojumiem un viss sanāk ļoti skaisti.
Mes garantijas ieturējumus grāmatojam caur pakalpojumiem un viss sanāk ļoti skaisti.
Zeltabite 09.08.2007 15:32
33 сообщения на сайте
33 сообщения на сайте
nu jā- caur pakalpojumu arī var.
tagad it kā sistēmā ir pieskaitījumos opcija- garantijas, bet tas nestrādā uz celniecības garantijām...
/ ir jau iespēja nomainīt konsultantu:)
tagad it kā sistēmā ir pieskaitījumos opcija- garantijas, bet tas nestrādā uz celniecības garantijām...
/ ir jau iespēja nomainīt konsultantu:)
Mans risinājums ir nedaudz savādāks.Manuprāt:
1 Darbu izpilde pēc formas 2 = rēķina kopsumma 118.00Ls
t sk pakalpojums D-231 K6
PVN D-231 K 572
Praksē tiek dzēsti iemaksātie avansi-
pārgāmato avansa summu uz D 521 K 231
pārgāmato saņemto PVN avansā -atkarībā no pielietotā grāmatojuma sņemt naudu bet jānodrošina aprēķinātā PVN izpildē samazinājums par to daļu kas nomaksāta no avansa )
Drošības nauda ieturēta:
Pati rēķinā to nepārgrāmatoju un atstāju realizācijas sistēmā pie rēkina kā neapmaksāto summu katram rēķinam Bilancē man viņa paliek 231 kontā. ar atšifrējumiem pa rēķiniem relaizācijas sistēmā.
Otrs variants- dzēš realizācijas sistēmā neapmaksāto ( garantijas daļu ) rēķina un pārgrāmato to uz jebkuru norēķiniem par garantijā avērto garantiju uzskaites kontu ( lai nodrošinātu uzskaiti pa klientiem atliek veidot analītiku vai ko citu. Vienkārši neesmu papētījusi jo kā jau tiecu es šis garantijas atstāju 231 kontā katram piestādītajam rēķnam kā neapmaksāto daļu. Kad veic garantiju apmaksu- maksājumam piesaistu visus rēķinus no kuru atlikumiem veidojas garantijas uzkrājums Pie kam precizitāti ļoti skaiti var redzēt - realizācija klientu norēķinu kartiņa- katram rēķinam pēc samaksas ienākšanas parāds veiodojas garantijas apmērā - 10% no summas.
Nedaudz izbrīnu rada apgalvojums ka no šīm garantijām nav jāmaksā PVN. Par visu izpildīto darbu neatkarīgi no naudas saņemšanas fakta ir jāmaksā PVN Garantijas- tā ir pasūtītāja tiesības maksāt vēlāk par izpildīto darbu.( vismaz tā es to saprotu Ja nepareizi- apgaismojiet
1 Darbu izpilde pēc formas 2 = rēķina kopsumma 118.00Ls
t sk pakalpojums D-231 K6
PVN D-231 K 572
Praksē tiek dzēsti iemaksātie avansi-
pārgāmato avansa summu uz D 521 K 231
pārgāmato saņemto PVN avansā -atkarībā no pielietotā grāmatojuma sņemt naudu bet jānodrošina aprēķinātā PVN izpildē samazinājums par to daļu kas nomaksāta no avansa )
Drošības nauda ieturēta:
Pati rēķinā to nepārgrāmatoju un atstāju realizācijas sistēmā pie rēkina kā neapmaksāto summu katram rēķinam Bilancē man viņa paliek 231 kontā. ar atšifrējumiem pa rēķiniem relaizācijas sistēmā.
Otrs variants- dzēš realizācijas sistēmā neapmaksāto ( garantijas daļu ) rēķina un pārgrāmato to uz jebkuru norēķiniem par garantijā avērto garantiju uzskaites kontu ( lai nodrošinātu uzskaiti pa klientiem atliek veidot analītiku vai ko citu. Vienkārši neesmu papētījusi jo kā jau tiecu es šis garantijas atstāju 231 kontā katram piestādītajam rēķnam kā neapmaksāto daļu. Kad veic garantiju apmaksu- maksājumam piesaistu visus rēķinus no kuru atlikumiem veidojas garantijas uzkrājums Pie kam precizitāti ļoti skaiti var redzēt - realizācija klientu norēķinu kartiņa- katram rēķinam pēc samaksas ienākšanas parāds veiodojas garantijas apmērā - 10% no summas.
Nedaudz izbrīnu rada apgalvojums ka no šīm garantijām nav jāmaksā PVN. Par visu izpildīto darbu neatkarīgi no naudas saņemšanas fakta ir jāmaksā PVN Garantijas- tā ir pasūtītāja tiesības maksāt vēlāk par izpildīto darbu.( vismaz tā es to saprotu Ja nepareizi- apgaismojiet
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть