Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

Par zādzībām uzņēmumā К списку тем

Par zādzībām uzņēmumā
Padalieties pieredzē par šadu jautājumu, kā Jūs rīkojaties. Manuprāt būtu nepieciešama pēkšņā inventarizācija uz rīkojuma pamata. Bet ja uzņēmumā struktūrvienību vadītājinevēlas šādu inventarizāciju veikt, ko man kā grāmatvedim darīt, ja ceļa zīmē parādās, ka tik umn tik litri nozagta degviela, kur es šo nozagto degvielu varu grāmatot?
Mazulite
Mazulite 09.08.2007 11:10
192 сообщения на сайте

Ответы (5)

bija formumā apspriesta šī tēma un ne vienu vien reizi
Larao
Larao 09.08.2007 11:13
6767 сообщений на сайте
kā gan ceļazīmē parādās nozagtā degviela??? Jums ir tāda aile "nozagts"? Litros? latos?
Andaz
Andaz 09.08.2007 11:15
27892 сообщения на сайте
jums ir iespējams salīdzināt datus?- cik uz doto brīdi jābūt pēc grāmatvedības datiem un cik ir faktiski degviela bākā, lai arī jūs varētu to izdarīt vienalga par trūkstošo degvielu nekādu atvilkumus no algas jūs nevarat izdarīt
Storno
Storno 09.08.2007 11:25
1392 сообщения на сайте
Nu lūk parādās un vis cilvēks ierakstījis ceļa zīmē nozagts tik un tik litros. To jau vajadzēja darīt tajā pašā brīdī , bet ko darīt ja galvenais grāmatvedis par to uzzina pēdējais.Varbūt man vispār par to nevajadzētu satraukties:-(
Mazulite
Mazulite 10.08.2007 08:17
192 сообщения на сайте
Не понял?

Это чего, у вас работник принес чеков на 100 л, целя зиме написал на 50, а про остальное написано "украл"?

Чудеса.

Если целязиме с чеками не сходятся, то разницу вешайте работнику на аванс. Потом начальство пусть разбирается. Не разберется само, придут компетентные люди о добавят все к зарплате со всеми налогами.

Или пусть хотя бы километраж с литрами согласуют. А куда и зачем они ездили - это уже не забота бухгалтера.
Maija
Maija 10.08.2007 09:00
28223 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.