Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Регистрация квитанций строгой отчетности К списку тем
Ответы (8)
Domāju ka pilnvaru vajag. Bet reģ.apliecības kopija domāju VID jau ir dokumentos.Kādreiz arī nekādu iesniegumu nevajadzēja;-)
Pilnvaru VID-ā neprasa, iesniegumu var aizpildīt uz vietas (speciāla veidlapa), bet neaizmirstiet, ka jābūt līdzi visām reģistrējamām kvītīm. Un jau savlaicīgi ierakstiet VID nodaļas nosaukumu, arī datumu - lai VID darbiniekam tikai jāparakstās un jāuzliek zīmogs uz kvīšu grāmatiņas vāka.
Vai tad to veidlapu nav jāparaksta uzņ. vadītājam vai ja ņem kāds cits nav jāpilnvaro parakstīties. Citādi takš pavisam kāds svešs var izņemt cita uzņ. vārdā;-)
Ilma
Teorētiski jau tā var būt.
Bet, iespējams, ka mani VID-ā pazina, tāpēc neprasīja pilnvaru. Drošāk jau ir iet ar pilnvaru, protams.
Teorētiski jau tā var būt.
Bet, iespējams, ka mani VID-ā pazina, tāpēc neprasīja pilnvaru. Drošāk jau ir iet ar pilnvaru, protams.
man pilnvara ir reģistrēta VID nodaļā un nav problēmu
Larao 24.08.2007 09:49
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Aizpildu VID nodaļā veidlapu, uzrādot visus reģistrējamo kvīšu grāmatiņu numurus. Veidlapu var aizpildīt jau arī ātrāk,izdrukājiet no interneta, pilnvaru nav prasījuši.Jāaizpilda visi rekvizīti uz kvīšu grāmatiņas vāciņa.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть