Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
dalītais maksājums К списку тем

Mikel 30.08.2007 17:27
811 сообщений на сайте
811 сообщений на сайте
Ответы (4)
Jūs nopirkāt programmu tā kā uz nomaksu? Bet vai tad pavadzīmi viņi neiedeva? Man liekas, ka jābūt bija pavadzīmei, kurā norādīta pilna programmas vērtība, un tā arī jāliek kā sākotnējā vērtība. Bet pēc tam jūs dzēšat kreditoru parādu reizi ceturksnī.
Un vēl - es grāmatvedības programmu liktu uz nemateriālajiem.
Un vēl - es grāmatvedības programmu liktu uz nemateriālajiem.
Ir tā, ka pērkot šo programmu ar dalīto maksājumu, licence darbojas tikai uz šo noteikto laiku- 1 ceturksni. Tas nav līzings. Nākamajā ceturksnī es samaksāju nākamo maksājumu un licence tiek pagarināta.
Par tiem nemateriālajiem- mums metodikā ir Gr-programma uz Citiem pamatlīdzekļiem un arī pēc pieredzes visur līdz šim esmu likusi kā Citu PL- bet tā nav kļūda- tāpat kā automašīnu lieku uz Citiem PL, kaut arī vēljoprojām daudzi liek uz iekārtām un mašīnām.
Par tiem nemateriālajiem- mums metodikā ir Gr-programma uz Citiem pamatlīdzekļiem un arī pēc pieredzes visur līdz šim esmu likusi kā Citu PL- bet tā nav kļūda- tāpat kā automašīnu lieku uz Citiem PL, kaut arī vēljoprojām daudzi liek uz iekārtām un mašīnām.

Mikel 30.08.2007 17:39
811 сообщений на сайте
811 сообщений на сайте
Pirmo reizi dzirdu par šādu īpatnēju praksi - licenze uz 1 cet. Bet tad jau sanāk, ka uz PL likt vispār nav nekāda pamata - jo PL pēc definīcijas ir ilgtermiņa ieguldījumi ar kalpošanas laiku virs 1 gada. Un ja Jūs piepeši vairs nolemjat nepagarināt licenci, uzreiz norakstīsiet visu uzkrāto vērtību nolietojumā?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть