Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Tildes Jumis un debitoru pārmaksas К списку тем
Ответы (5)
Kā tas ir nevarat dabūt nost? vai kontu apgrozījumā parādās kā atlikums vai tur, kur apmaksas kontrole. Paskaidrojiet sīkāk, tad varbūt varēs palīdzēt.
Tajā kontā, kurā ir pārmaksa, to liekat pretī atmaksas brīdī firmai un viss.
Aiga.o 31.08.2007 13:44
117 сообщений на сайте
117 сообщений на сайте
Mums ir pie 1000 klientu(Internet), un ja ir pārmaksas, es negrāmatoju kā pārmaksu, viss man iet uz 2310. Attiecībā uz Tildi es nevaru saprast, kā man pat pareizi darīt. Dotajā situācijā bankā ienāca 40 Ls, no kuriem ar 20 Ls tika apmaksāts kārtējais rēķins. Jā, To pārmaksu es redzu, kad skatos Apmaksas kontroli partnerim. Un salīdzināšanas aktā arī spītīgi izmet to summu.
Par tiem 1000 klientiem es saku tādā nozīmē, ka bieži tiek pārmaksāti lielai daļai 1, 2 santīmi, -kā tad vislabāk darīt ar tādām pārmaksām....
Vai tad jūs nevadat samaksu pa klientiem? Kādu partneri tad jūs norādat vadot iekšā samaksu?
Dotajā situācijā es darītu tā D banka (kase) K debitori (20 ls)K kļūdaini samaksātas summas
Naudu atgriežam D kļūdaini sam summas K banka(kase)
Dotajā situācijā es darītu tā D banka (kase) K debitori (20 ls)K kļūdaini samaksātas summas
Naudu atgriežam D kļūdaini sam summas K banka(kase)
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть