Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Vai biedru naudas apliekamas ar PVN??? К списку тем

Vai biedru naudas apliekamas ar PVN???
Sorry, bet es nekur tiesaa tekstaa nevaru atrast vai sabiedrisko organizaciju biedru naudas ir vai nav jaapliek ar PVN????? Es taa saprotu, ka taas neapliekas, bet nu preciza likuma punkta nav.

Un kaa ar starptautiskam biedru naudaam?? Ja manu biedri vienojas, ka vienlidzigaas dalaas sedz musu organizacijai piestaditu rekinu par musu biedru maksu tajaa - vai tad piestadot katram no musu biedriem rekinu par vina dalu - vai man tur ir jaliek klaat PVN vai nav??? Mes jau so summu visu parskaitam talak tai starptautiskajai organizacijai un nekadu pelnu no taa negustam .Viss pa nullem. Bet ka ar to PVN????
Tiinna
Tiinna 25.02.2004 18:17
43 сообщения на сайте

Ответы (6)

Precizējiet, lūdzu, vai jūsu organizācija ir PVN maksātāja?
Martinas
Martinas 25.02.2004 20:49
38532 сообщения на сайте
А вы посмотрите внимательнее, что именно облагается ПВН, т.е. что считается сделкой и вам все станет ясно:) Членские взносы не являются ни поставкой товара ни оказанием услуг.
Komarik
Komarik 25.02.2004 20:49
10159 сообщений на сайте
Tatad jasaprot taa, ka viss tas, kas netiek noradits apliekamo lietu sarakstaa un ari nav noradits iznemuma lietu sarakstaa, tad netiek aplikts???

Organizacija (sabiedriska organizacija) ir PVN maksataja (kops viena gada, kad rikojot lielu pasakumu, ienemumi no saimnieciskas darbibas parsniedza Ls 10 000, kas ir slieksnis, lai registretos par PVN maksataju). Bet man negribetos domat, ka lidz ar to manas biedru naudas tiktu apliktas ar PVN....

Es tikai gribetu beidzot atrast kur butu tiesaa tekstaa rakstits - biedru naudas neapliekas.
Tiinna
Tiinna 25.02.2004 21:01
43 сообщения на сайте
А вы что думаете, в законах просто пишут: это облагается, это не облагается - и так по всем возможным сделкам? Вам даже подсказали, куда смотреть надо, что же вы ещё хотите?
Komarik
Komarik 25.02.2004 21:07
10159 сообщений на сайте
Paldies, laikam beidzot lidz manim aizgaaja :-))
Tiinna
Tiinna 25.02.2004 21:11
43 сообщения на сайте
Tiinna, man ir jautājums (saistībā ar manām vajadzībām) : kādi ir Jūsu kontējumi, kad notiek biedra naudas iekasēšana ?
Martinas
Martinas 25.02.2004 21:11
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.