Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

LABOJUMI KASES ŽURNĀLĀ? К списку тем

LABOJUMI KASES ŽURNĀLĀ?
Atvainojos ka atvēru jaunu tēmu atkal, bet man sanāca, ka saskaitīju aizpildot kases žurnālu ailes ieņ.no 1-15 ok, bet kad bija jāaizpilda aile kopā, respektīvi, visi ieņ. no 1-31.08. kļūdījos ciparos sanāca ierakstīt nepareizi. Kā veikt labojumu ? Pietiek, ka nosvītroju, uzrakstu labotam ticēt un blakus pareizo summu ?

paldies
Rumbinja
Rumbinja 02.09.2007 08:07
1000 сообщений на сайте

Ответы (2)

Есть другие варианты?Пишите, рассмотрим:-D
Konkurencija
Konkurencija 02.09.2007 08:54
599 сообщений на сайте
Nekas savādāks kā pārējos grāmatvedības uzskaites dokumentos.

No MK Noteikumiem Nr.585

28. Ja tiek laboti attaisnojuma dokumenti vai grāmatvedības reģistri, labojumu izdara ar jaunu ierakstu, kas labo vai atsauc iepriekšējo ierakstu. Grāmatvedības reģistrus var labot, lietojot negatīvus skaitļus (storno). Grāmatvedības dokumentus un reģistrus nedrīkst dzēst. To saturu mainīt (labot, papildināt) drīkst tikai šajos noteikumos noteiktajā kārtībā.

29. Ja tiek laboti papīra dokumenta veidā sagatavotie attaisnojuma dokumenti un grāmatvedības reģistri, katru labojumu atrunā, norādot, kas, kad un kāpēc labojis, kā arī ar parakstu apstiprina tā persona, kura izdarījusi labojumu.

30. Par attaisnojuma dokumentu labojumam var izmantot grāmatvedības izziņu, kurā ir informācija par to, kurš grāmatvedības reģistrs vai attaisnojuma dokuments ir labojams. Grāmatvedības izziņā norāda labojuma izdarīšanas datumu, iemeslu, personu, kas atļāvusi veikt labojumu, un labojamā (sākotnējā) ieraksta kārtas numuru hronoloģiskajā reģistrā. Uz labojamā (sākotnējā) attaisnojuma dokumenta izdara atzīmi par grāmatvedības izziņas sagatavošanu un norāda tās datumu
Vijoliite
Vijoliite 02.09.2007 09:15
1711 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.