Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Pamatlidzekla pardosana К списку тем

Pamatlidzekla pardosana
Sveiki, Vai Jus varetu paldziet

uznjemums veelas pardodt savu pamatlidzekli, pienjemsim, ka pamatlidzekla bilances vertiba ir 5000 ( sak. vert. 6000 - nolietojums 1000).

Uznjemuma vaditajs velas aprdot pamatlizdekli par 2000, darijuma partneris bus pims neilga laika aizgajis darbinieks.

Saja gadijumaa jautajums, vai sis darbinieks skaitas uznjemumam saistita persona, kaut vairs nav vinjam pirkuma bridi siastibas ar uznjemumu.

Otra lieta, vai sie atlikusie 3000 ir jaapliek ar kadu nodokli - UIN vai IIN?

Pagaidam esam tpardevusi tik savus pamatlidzeklus nesaistitam personam par nedaudz lielaku summu par bilances vertibu, kas manuprat ir vienkarsi darijums, kuram nav sakara ar nodokliem, tapec velos uzzinat, ka rikoties saja gadijuma.
Lacux
Lacux 03.09.2007 11:11
56 сообщений на сайте

Ответы (2)

Saistīta persona tā neskaitās. Bet jāpārdod par tirgus vērtību kuru var nākties pierādīt.Ja variet pierādīt ka tirgus vērtība ir 2000 ls tad viss OK. 3000 ls uz zaudējumiem un zaudējumus ne ar kādiem nod. neapliek.

Bet es parasti baidos pārdot zem atlikušās vērtības.
Ilma
Ilma 03.09.2007 11:16
30495 сообщений на сайте
ja, es jau saprotu, pats pirms briza lasijos par pamatlizdeklu pardosanu, kaut kada foruma. Bet ka tad isti tur bus, ja pardodam par bilances vertibu - tad nekas, kaut ari ja pardodam par lielaku summu. Bet tirgus vertiba tai pasa laika ari var nebut bilances vertiba... un te nu sakas brinumi, jo uznjemuma vaditajs, nav ieintresets gut pelnju, par pamatlidzeklu pardosanu. Jo starpiba kas veidojas starp bilances un tigus vertibu bija jaskaita klat UIN ( vai kaut ka tml.)

Pakorigejiet, ja kludos.
Lacux
Lacux 03.09.2007 13:17
56 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.