Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Slimības nauda
Iespējams, ka kaut kur jau tas ir izrunats, bet diemžēl anv laika meklēt.
Tātad, jautajums tāds. Slimības lapa ir no 22.02.-01.03.
Ka aprēķina zinu, man radās neskaidrība par to, kā šo slimības naudu sadala, liek visu uz februāri un apliek ar nodokli, marta norādot tikai to, ka vienu dienu mazak strādāts, vai to marta dienu liek iekš marta kā slimības naudu ? No vienas puses it kā vajadzētu dalīt, bet mana gramatvedības programma vispār pazaude to dienu. :'(
Ответы (14)
Februāra daļa- februārī, marta daļa- martā. Programmu (atvainojiet)-miskastē
Liek visu uz martu! Jo aprēķins un izmaksa ir martā.
Programmas parasti neko nerēķina un nezaudē - tās dara to, ko liek programmas lietotājs!
Kāpēc visu uz martu ? Mēn sākumā algu vēl tikai rēķina par iepr. mēnesi. Līdz ar to, februāri pie februāra, martu pie marta. Bet, ja slim lapa piem līdz kādam 10.datumamun ieķērusi iepr.mēnesi (kādas dažas dienas) tad gan tāš īeķērušās dienas pie nākamā mēneša.
Slimības naudas nekad nedala pa mēnešiem! Priekš kā lieks darbs?
Ja ? Pirmo reizi dzirdu. Ar ko atšķiras slim lapa no atv., kuru noteikti dala ?? Es nestrīdos, moš var arī, bet ja tik ir iespēja, dalu.
Varbūt tāpēc, ka slimības nauda ir pabalsts?
Es nekad neesmu dalījusi.
Nē, nu, ja kāds grib, droši vien var arī dalīt. Nestrīdos.
A kak vi eto raschitivaete v fevrale, esli dokument poluchite v marte?
Ну Вы же не садитесь считать зарплату 28 февраля в полночь

. Нормальный работник, заболев, сообщает своему работодателю об этом. Взять, к примеру ситуацию как у Kiplox. Человек заболел 22 февряля. Наверняка он сообщил об этом работодателю. Февраль закончился, человек все еще на больничном. Мы расчитываем ему з.п и больничные за февраль. 2 марта человек вышел на работу и принес больничный. Когда мы будем расчитывать з.п за март мы и посчитаем 1 день больничного за март и з.п. за остальные отработанные дни.
Andaz
Slimības naudas nekad nedala pa mēnešiem! Priekš kā lieks darbs?
1.KurJūs redzat lieku darbu?
2. Nekad nesaki nekad !
Вот тут бы я не торопилась начислять по больничному. Есть документ - есть начисления. Нет документа - разбирайся с руководством. Ну не верю я словам. БУМАЖКУ в студию!
mēs algu maksājam ne vēlāk kā 15. datumā, tātad līdz aptuveni 10.varnest bumažkas i par iepriekšējo, tas ir atskaites mēnesi.
Я тоже не начисляю больничный, пока его не увижу лично.
Я иногда начисляю, но только тем, в ком уверена.
Ну разумеется каждый бух решает сам, в ком он уверен, а в ком нет. И если не уверен-не обгоняй!

Просто выше я описала ситуацию в ответ на вопрос Тотайс: A kak vi eto raschitivaete v fevrale, esli dokument poluchite v marte?
Закрыть
Краткое описание нарушения