Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

NODEVA PAR IEPAKOJUMU К списку тем

NODEVA PAR IEPAKOJUMU
Pasakieet, lūdzu, dzirdēju pa radio, ka ir jau pieņemti noteikumi, par to, ka iepakojums (maisiņi) apliekami ar 2.00Ls par kg. Bet nevaru atrast ne likumi.lv ne Latvijas Vēstnesī. Var būt slikti meklēju vai tas ir tikai prognoze. Mana pirkšniece jau liek pārdēvējiem lielus maisiņus pārdot no ieriekšējiem 0.10 Ls uz 0.15Ls. VIDu nevaru sazvanīt.:-/
Sofija76
Sofija76 04.09.2007 11:21
506 сообщений на сайте

Ответы (2)

Vēl jau nekā oficiāla arī nav.

VidM: Par izmaiņām Dabas resursu nodokļa likumā

30.augustā Valsts sekretāru sanāksmē tika izsludināts Vides ministrijas sagatavotais likumprojekts "Grozījumi Dabas resursu nodokļa likumā". Lai veicinātu plastmasas maisiņu pārdomātu un ekonomiski pamatotu izmantošanu un to patēriņa samazināšanu, likumprojekts paredz aplikt tos ar nodokļa papildlikmi.

Tāpat likumprojekts nosaka, ka, realizējot akmeņogles, koksu un lignītu (brūnogles) personai, kurai ir licence elektroenerģijas ražošanai vai licence siltumenerģijas un elektroenerģijas ražošanai koģenerācijas procesā, nodokļa maksātājs piemēro 0 procentu nodokļa likmi.

Par akmeņoglēm, koksu un lignītu (brūnoglēm), ko minētā persona (energoapgādes komersants) izmanto citiem mērķiem, nevis elektroenerģijas ražošanai vai siltumenerģijas un elektroenerģijas ražošanai koģenerācijas procesā, tai jāmaksā nodoklis atbilstoši likumā noteiktajām nodokļa likmēm.

Vides ministrijas Komunikācijas nodaļa
Aivars007
Aivars007 04.09.2007 11:30
26984 сообщения на сайте
Mīļš paldies:-)
Sofija76
Sofija76 04.09.2007 12:58
506 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.