Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Labojumi ziņojumā par VSAOI un IIN К списку тем

Labojumi ziņojumā par VSAOI un IIN
Ir izveidojusies situācija, ka dabūju taisīt pārrēķinu par visu šo gadu. Tagad jāsniedz labojumi ieks VID.

Vai es esmu pareizi izpratusi ideju, ka labojumus par jūliju augusta atskaite es lieku ailē 6 un 7. Un norādu tikai satpību, nevis koriģetu ienākumu vai soc. iemaksu. Bet par atlikušajiem 6 mēnešiem labojumu lieku iekš ailes 4 un 5, tas ir samazinot/palielinot ienākumu par augusta mēnesi un tā pat ar soc. iemaksām. Es tak varu saskaitīt visus mēnesus šādi kopā ? Un ko dara ar IIN labojumiem, iesniedz no jauna atskaites, tikai ar jaunajiem skaitļiem?
Kiplox
Kiplox 05.09.2007 16:10
36 сообщений на сайте

Ответы (4)

Foruma noteikumi

2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.
Andaz
Andaz 05.09.2007 16:33
27892 сообщения на сайте
Vispirms derētu izlasīt 397.noteikumus

Tad būs skaidrs, ka 6. un 7. ailes ir domātas tikai iepriekšējā mēneša ienākuma (un VSAOI) precizēšanai, nevis labošanai, ja, piemēram, bija nepareizi piemērotas iemaksu likmes.

Tas arī nozīmē, ka būs jālabo visu mēnešu ziņojumi. Turklāt nedrīkst vairāku mēnešu ienākumus "iebāzt" vienā zinojumā, bet vienīgi - pa taksācijas periodiem (no viena žiņojuma - svītrot, bet otram - pievienot).
Mu-maija
Mu-maija 05.09.2007 16:41
15862 сообщения на сайте
Par IIN iepriekšējos mēnešos nekas netiek mainīts, jo tas ir ieskaitīts budžetā saskaņā ar iepriekšējiem datiem.

Kad precizēsiet (pārrēķināsiet) IIN, tad arī ieturēsiet un pārskaitīsiet un uzrādīsiet.
Mu-maija
Mu-maija 05.09.2007 16:44
15862 сообщения на сайте
LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU KABINETS

2000.11.14. Noteikumi nr. 397

Rīgā

Noteikumi par valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu veicēju reģistrāciju un ziņojumiem par valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām un iedzīvotāju ienākuma nodokli

17. Darba devējs precizē darba ņēmēja darba ienākumus un obligātās iemaksas:

17.1. par iepriekšējo mēnesi pirms pārskata mēneša (arī par tām personām, kuras pārskata mēnesī nav darba ņēmēja statusā). Darba devēja ziņojumā norāda darba ienākumu (sestā aile) un obligāto iemaksu (septītā aile) palielinājumu vai samazinājumu;

17.2. par iepriekšējiem mēnešiem pirms šo noteikumu 17.1.apakšpunktā minētā mēneša, izņemot 18.2. un 18.3.apakšpunktā minētos gadījumus. Darba devēja ziņojumā attiecīgi palielināmi vai samazināmi darba ienākumi (ceturtā aile) un obligātās iemaksas (piektā aile).

17.3. par mēnesi, par kuru ir izmaksāta atlīdzība atbilstoši uzņēmuma, graudniecības vai pārvadājuma līguma nosacījumiem, izņemot šo noteikumu 17.1.apakšpunktā minēto gadījumu. Darba devēja ziņojumā norāda par uzņēmuma, graudniecības vai pārvadājuma līguma izpildi aprēķināto atlīdzību (ceturtā aile), obligātās iemaksas (piektā aile) un obligāto iemaksu veikšanas datumu (desmitā aile).
Matilde
Matilde 05.09.2007 16:50
116 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.