Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Pamatlīdzeklis? К списку тем

Pamatlīdzeklis?
Kā labāk darīt, ja X cilvēkam ir z/s , taču pamatlīdzeklis ir nopirkts ar finanšu līzinga palīdzību uz tās pašas X personas, tikai kā privātpersonas (neiedziļināšos kapēc tas tika darīts, šobrīd tas nebūtu noteicošais)ne uz z/s. Taču tiek izmantots z/s saimnieciskajā darbībā. Kā pareizi un labāk/izdevīgāk to noformēt dokumentāli? Ja nomās, tad privātpersonai būs jāreģistrējas, kā pašnodarbinātajam un arī jāpilda žurnāls? Tas būtu lieks krāms. Bet kā savādāk var iziet no šīs situācijas? Pārpirkt, pārkreditēt? Bet kaut kā jocīgi pārdot pašam Lūdzu padomu kā rīkoties šādā situācijā!?
Henka
Henka 17.09.2007 09:22
24 сообщения на сайте

Ответы (2)

Ja vēl ir līzingā tad var pārkreditēt, jo pārdot tad nevarēs.Citādi varētu pārdot .
Ilma
Ilma 17.09.2007 09:31
30495 сообщений на сайте
Paldies. Bet kā darīt ar to laiku, kad šis pamatlīdzeklis tika izmantots darbībā? Nedarīt neko? Bet degviela tika lietota, rezerves daļas tāpat, kuras gan tika pirktas kā uz z/s. Kādus 3 mēnešus. Es taču nevaru uzrādīt degvielas izlietojumu un saņemto samaksu par pakalpojumu neuzrādot neko par pamatlīdzekli - nomu, nolietojumu vai citu?

Protams runa ir par vienkāršo ierakstu, žurnālu.
Henka
Henka 19.09.2007 10:44
24 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.