Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pavadzīme no PVN nemaksātāja К списку тем
Pavadzīme no PVN nemaksātāja
Sakiet lūdzu, jā man atnāk PPR no PVN nemaksātāja, PPR iekšā ir norādīts PVN0%
Tad kā man grāmatot
D7... K5310
Bet kā ar to PVN?:-<
Ответы (23)
Vai tur ir PVN???
Viņam nevar būt 0%, jo tā arī PVN likme. Nemaksātājs p/z nenorāda PVN vietā neko.Viņš nepareizi izrakstījis p/z.
"no PVN nemaksātāja, PPR iekšā ir norādīts PVN0%" - это неверно, должно быть написано "nav PVN maksātājs"
Katte - jūs vai to pavadzīmi izrakstījāt, ka Andreja vietā atbildat?
Bet varbūt PVN likme ir 0% ???
AndaZ-es Jums neko neatbildu, bet atbildēju uz Andreja jautājumu!
Ai, Katte, atvainojos. Sajuka man atbildes ar jautājumiem.
PVN ailē ir norādīts 0,00Ls bet līkme ir norādīta ''0%''
Tad kā man to grāmatot? Un ķā ar to PVN?
Man eot stāstijuši, ka PVN nemaksātājs man to PVN pārskaita un es to valstij apmaksāju... Bet neloģiski iznāk!
Andrej!
Lasot visus jūsu tekstus (ne tikai šajā tēmā), man arvien skaidrāk un skaidrāk uzmācas šaubas par jūsu profesionalitāti.
Varbūt atmetiet lepnumu un uz kādiem kursiem (vismaz) aizejiet? Labāk gan kaut kur nopietni pamācieties, kādā koledžā, piemēram!
Es grāmatotu D71..K5310, bet p/z 0% nosvītrotu, labotam ticēt,, paraksts, zīmogs un viss.
AndaZ, es esmu pierakstīts uz kursiem, bet tie sākas tikai no oktobra!
Ну нет его, этого ПВН ! Проводок меньше.
Ja esat pārliecinājies, ka nav PVN maksātājs, tad lai iedod pareizu pavadzīmi!
Es grāmatotu D71..K5310, bet p/z 0% nosvītrotu, labotam ticēt,, paraksts, zīmogs un viss.
Kas tie vēl par jaunumiem! Kopš kura laika preču saņēmējs drīkst svītrot un labot piegādātāja izsniegtas pabadzīmes!
Ja vēlas, lai visi dokumenti būtu noformēti atbilstoši normatīvo aktu prasībām, ir jāpieprasa jauna PPR vai arī jālūdz, lai pavadzīmes sastādītājs to izlabo - tas normatīvajos aktos ir atļauts.
Ai, Aivar, ko piekasies! Nosvītro, izsvītro, aizpervē ar balto pervi... un labi būs!
vgk tā teica, ka var!
Ā, tagad zināšu - tātad caur avansa norēķinu personu, tad nosvītro, labotam ticēt, tad ar balto pervi pa virsu, tad paraksts, zīmogs un viss!
Iet tā lieta! Re kā rullē!
Закрыть
Краткое описание нарушения