Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
pamatlīdzekļa nolietojums К списку тем

Santa_grinvalde 19.09.2007 10:55
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (11)
Ja fin.nolietojumusākāt ar nākošo mēnesi pēc PL ieviešanas ekspl., tad nolietojums jārēķinā līdz tā mēneša beigām, kurā to norakstiet (30.09.07.).
В финансовом учете налог начисляется в соответствии с вашей методикой. В соответствии с моей последнее начисление при списании 19/09 - 31/08.

Inst 19.09.2007 11:06
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
В финансовом учете (налог) ИЗНОС

Inst 19.09.2007 11:07
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Nu, jā, man jau tā likās, ka pareizi būtu rēķināt līdz 30.09., taču samulsināja fakts, ka es taču PL no ekspluatācijas izņemu jau 19.09. Tad ar kādu datumu man veikt grāmatojumus par PL norakstīšanu un nolietojumu?? Loģiski taču būtu ar 19.09., bet kā gan es to varu darīt, ja nolietojums aprēķināts uz 30.09? Pilnīga putra galvā! Piedodiet par šitādu nesaprašanu

Santa_grinvalde 19.09.2007 11:12
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
нет, у меня износ начисляется, если ОС эксплуатировалось полный календарный месяц.

Inst 19.09.2007 11:16
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Grāmatojumu par PL norakstīšanu un nolietojumu jūs veicat 19.septembrī: izslēdzat PL un aprēķināt nolietojumu par septembri, bet 30.septembrī jums uz šo PL nolietojums vairs taču nav jārēķina.
Es jau rakstīju, ka svarīgi, kas Jūs sākāt rēķināt nolietojumu. Ja ar nākošo mēnesi, tad arī nolietojums līdz mēneša beigām (kaut pārdod 19.dat.).
Es jau rakstīju, ka svarīgi, kas Jūs sākāt rēķināt nolietojumu.
Важно лишь, как составлена методика.
Важно лишь, как составлена методика.

Inst 19.09.2007 11:21
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Liels paldies visām par prāta apskaidrošanu! Jā, nolietojumu PL es sāku rēķināt ar nākamo mēnesi pēc iegādes! Un grāmatvedības metodikā ar steigu atrunāšu šo lietu!

Santa_grinvalde 19.09.2007 11:26
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть