Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
jaaluudz paliidziiba veelreiz, jo iesaaceeju sadaljaa atbildi nesanjee К списку тем
jaaluudz paliidziiba veelreiz, jo iesaaceeju sadaljaa atbildi nesanjee
jaaluudz zinosho paliidziiba!
ideja taada, tiek vesti klienti uz seminaaru aarzemees, bet uznjeemums, kur straadaa muusu klienti, pats veelas apmaksaat lidmašīnas biļešu izmaksas, jo šādas dāvanas nepieņem. brauciens jau ir bijis un uzņēmums lūdz, lai es izrakstu rēķinu par lidmašīnas biļetēm.
mans jautājums- vai es vispaar driikstu nodarboties ar šādu "biļešu tirdzniecību". airbaltic rēķinā, summa ir 164lvl biļetes cena, 32.8 nodokļi(kaadi nezinu), 9lvl par lidojuma laika maiņu un 6lvl par pirkumu internetā, kopā 211.8, nekaads pvn nav noraadiits, kaa man izrakstiit rēķinu, jo man jau buus ar pvn!
paldies jau iepriekš, atvainojos, ka tik gari!
Ответы (10)
Atbildi jūs te arī nesaņemsiet, tikai katra lietotāja viedokli!
Rēķinu manuprāt jāraksta kā izdevumu kompensācija tā laikam bija. Bet par izdevumu kompensāciju PVN manuprāt bija rakstīts PVN likumā. Jāpameklē.
nu es buutu pateiciiga arii par viedokli!
vai man shis reekjins jaaraksta ar pvn vai bez, ja ierakstiishu ka tie bija seminaara izdevumi piemeeram?
luudzu , luudzu paliidziet!
Ваи нужно написать конкретно: компенсация за авиобилеты, тогда без ПВН. ИМХО.
Rēķinu var izrakstīt atbilstoši uzņēmuma saim. darbībai.
"jo šādas dāvanas nepieņem ... klienti uz seminaaru aarzemees" un "rēķinu par lidmašīnas biļetēm - pats veelas apmaksaat lidmašīnas biļešu izmaksas"
nepareizs "airbaltic" rēķinā maksātājs ?
nu buutiibaa,es arii jautaaju savam koleegjim kaadeelj tad vinji shiis biljetes nepeerk pashi, ja reiz taada prakse, nu vinjsh atbildeeja, ka vinjsh esot nopircis un neesot padomaajis, bet tagad jebkuraa gadiijumaa man shis reekjins ir jaauzrazho, tik nezinu ko tad rakstiit iekshaa!
Nu bet Jums taču teica - izdevumu kopmpensācija un palasiet PVN likumu.
2. Likuma normas nepiemēro:
2.1. līgumsodiem, drošības naudai, rokas naudai, biedru naudai, apdro¬šināšanas sabiedrību izmaksātajai atlīdzībai par apdrošināšanas gadījumu, pasākumu dalības maksai un izdevumu kompensāciju maksai, kas nav atlīdzība par preču piegādi vai pakalpojumu sniegšanu;
tas ir saskaņā ar MK noteikumiem
Закрыть
Краткое описание нарушения