Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Biļetes!
Šakiet lūdzu, darbinieks saņēma autobusā biļeti ar 0,35Ls, bet biļetē nav norādīt PVN%!
Un uzraksts ir šāds:
JŪRMALA
SIA ''ATF Jūrmala SV''
Reģ.Nr. 40003351745
Autobusa
Braukšanas
Biļete
Ls 0,35
s;erija JA
Nr. 118615
Es iegrāmatoju šādi:
D7760 K2380
Bet kā ar to PVN, SIA ''ATF Jūrmala SV'' ir PVN maksātājs!
Ответы (20)
jāpalasa likums par PVN, un parsības kam ir jābūt norādītasm attaisnojuma dokumentā lai PVN summu ieliktu priekšnodoklī
Un biļetē arī nav norādīts pat datums!
nu tad par kādu priekšnodoklis iet runa?
nevar būt ka biļetē nav datuma.
Nē, bet man patīk galvenais, ka kas tās ir par biļetēm?
Es tādus lieku bez PVN. Nav jau summas tik lielas, lai raudātu. Ja kādam vajag, lai dodas pēc rekvizītiem.
Es jums varu atsūtīt to biļeti!
biļetēm nav ne vainas, jo SIA ''ATF Jūrmala SV'' tās reģistrē VIDā
Ja PVN nav izdalīts tad arī nevar būt nekāds priekšnodoklis.
un vai uz autobusa biļetēm ir datums?
Summa jau nav liela! Bet vienalga es nesaprotu, kāpēc šādas biļetes vispār dod!?
Mums arī ir biļetes, un spiežam virsū zīmodziņu ar datumu, kā tad citādi var atskaitīties pa biļetēm?
Nu intereses pēc paņēmu biļeti. Jā ir gan datums gan PVN izdalīts. Bet PVN priekšnodoklī var likt tikai tad ja tas ir bijis saimnieciskās darbības brauciens.
Un par skādi nebūtu autobusa šofera paraksts, ka tiešām braucis.:-D
Uzņēmums "Rīgas Satiksme" arī ir PVN maksātājs, tomēr ne autobusu, ne tramvaju ne troleibusu biļetēs nav uzrādīts PVN. Un ja tādu čeku pa mēnesi jums ir daudz un tie ir jūsu firmas attaisnojamie izdevumi, jums ar tiem čekiem jādodās Atgāzenes ielā un tur izrakstīs kvīti ar visu PVN-u.
Vajag klāt vēl arī izziņu par to, kuros kapos apglabāta attiecīgās transporta firmas prezidenta vecmāmiņa. Noteikti! Cītādi nekāda priekšnodokļa!
Закрыть
Краткое описание нарушения