Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
iekšējās pārvietošanas pavadzīmes К списку тем

Santaat 04.10.2007 16:36
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Ответы (9)
Vispār, jā tās ir pārvietošanas pavadzīmes, priekškam tad PPR numurus kuri tiek izsniegti VID?
Mums gan numurs sākot ar ''1'' līdz bezgalībai!:-D
Bet es zinu kā AS ''Dzintars'' viņi pārvieto preces ar VID numuriem, bet nesaprotu priekškam?
Mums gan numurs sākot ar ''1'' līdz bezgalībai!:-D
Bet es zinu kā AS ''Dzintars'' viņi pārvieto preces ar VID numuriem, bet nesaprotu priekškam?

Andrejs1993 04.10.2007 20:54
322 сообщения на сайте
322 сообщения на сайте
Andrejs1993, MK 1038 - 7. Pavadzīmi noformē šādiem darījumiem vai darbībām (turpmāk – darījums):
7.1. preču piegādei (pārdošanai);
7.2. preču izsniegšanai citam nodokļu maksātājam (piemēram, pārstrādei, glabāšanai);
7.3. preču pārvietošanai (transportēšanai);
7.4. darījumiem, kas noteikti akcīzes preču apriti reglamentējošajos normatīvajos aktos.
Dzintars prece taču nav pakalpojums, protams k jānoformē pavadzīme ar VID numuru.
7.1. preču piegādei (pārdošanai);
7.2. preču izsniegšanai citam nodokļu maksātājam (piemēram, pārstrādei, glabāšanai);
7.3. preču pārvietošanai (transportēšanai);
7.4. darījumiem, kas noteikti akcīzes preču apriti reglamentējošajos normatīvajos aktos.
Dzintars prece taču nav pakalpojums, protams k jānoformē pavadzīme ar VID numuru.
Re, beidzot Andrejs ir sācis iet kursos un kaut ko laikam arī ir iemācījies - vismaz to, ka AS "Dzintars" par precēm PPR izsniedz. Arī tas jau ir daudz.

hmm varbūt kāds strādā būvniecības firmā un precīzāk paskaidros manu situāciju? noteikumus esmu lasījusi bet tur nav visas situācijas paskaidrotas!

Santaat 05.10.2007 10:12
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте

Santaat 05.10.2007 12:45
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть