Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Maksājuma uzdevumi К списку тем

Maksājuma uzdevumi
Sveiki! Mans jautājums varbūt šķiet muļķigs, taču gribētu dzirdēt Jūsu viedokli. Ar priekšniecību strīdos par maksājuma uzdevumu nepieciešamību - es saku,ka vajag, jo vieglāk strādāt, bet viņš saka - jo mazāk papīru, jo labāk, un ja nepamatošu ar likumu, tad pie maksājuma uzdevumiem netikšu. Kā lai viņam paskaidroju???:-(
Inga2105
Inga2105 15.10.2007 20:18
89 сообщений на сайте

Ответы (5)

А зачем вам платежки? У вас макулатуры мало? Полностью согласна с вашим шефом.
Albina
Albina 15.10.2007 20:22
64744 сообщения на сайте
Единственный доукмент-банковская выписка, а не платежное поручение. Ваше руководство совершенно право. Нечего плодить лишнюю бумагу.
Julijatim
Julijatim 15.10.2007 20:23
8799 сообщений на сайте
http://www.nsg.lv/document.html?id=10000021

Grāmatveži lielāko darba laika daļu velta ikdienas uzdevumu veikšanai – sagatavo grāmatvedības attaisnojuma dokumentus, tos apstrādā un izpilda, veic aprēķinus un daudz citu darbību. Uzņēmumos grāmatveži ir atbildīgi par

....

* rīkojumu bezskaidras naudas pārskaitījumu veikšanai (maksājumu uzdevumu bankai) sagatavošanu un naudas pārskaitījumu veikšanu
Tatjana77
Tatjana77 15.10.2007 21:03
7478 сообщений на сайте
tikai ņemsim vērā, ka rīkojumu (jeb lēmumu) maksāt kādam izlemj un var dot tikaiz uzņēmuma vadītājs. Ja vadītājs rīkojumu nedod, tad grāmatvedis uz savu galvu maksājuma uzdevumus nesagatavo. galu galā ir taču arī internetbanka, kur vadītājs pats sagatavo maksājuma uzdevumu un nosūta izpildei bankai (caur internetbanku).
Cleo
Cleo 15.10.2007 21:06
19234 сообщения на сайте
šī tēma jau tika apspriesta agrāk. katrs strādā kā viņam ērtāk. Man personīgi arī patīk drukāt MU un klāt pielikt attaisnojuma dokumentu un glabāt Bankas mapē. Jā makulatūras daudz bet man tā ir ērtāk.
Brindra
Brindra 17.10.2007 14:27
79 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.