Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Sanemta no muitas prece no pag.gadsimta :) К списку тем
Sanemta no muitas prece no pag.gadsimta :)
Priekshvesture gara, neiedzilinashos. Isumaa situacija sekojosha: beidzot atmuitota prece, kas nostaveja muitaa n-tos gadus. Toreiz nebijaam ES dalibvalsts. Tagad esam. Pie atmuitoshanas nomaksats PVN un ieklauts Deklaracijas 61.rindaa Sapratu, ka tas ir viss, kas jaaizdara.
Bet pacelas jautajums par reversu un ieklaushanu/neieklaushanu pielikumaa Sanemtas preces no ES dalibvalstiim. Vai jaieklauj shajaa pielikumaa?
Mazliet saputrojos, paldies!
Ответы (9)
а на таможне разве вы налоги не платили?какие документы вы получили от туда получая товар?
Samaksaats PVN, dokuments ko sanjeemaam - muitas deklaraacija, augshaa rakstiits Eiropas kopiena. Nav bijusi pieredze ar shaadiem dokumentiem, uzreiz nevaru iedomaaties , kur lasiit...
в нынешних обстоятельствах думаю у вас это пройдет ,как товар полученный из 3-х стран , иначе поставив реверс вам не нужно было-бы платить PVN
Ja jau nomaksājāt tagad tad jums ir tiesības viņu atskaitīt priekšnodoklī. un reverss ir lieks. neaizmirstiet tikai norādīt deklarācijā un pielikumā.
es ar taa domaaju, man te koleegiite nedaudz samulsinaaja
Paldies Jums!
Pielikumaa arii ir jaanoraada? Kas tad man jaanoraada kaa Dariijuma partneris, attaisnojuma dokuments?..
Pareizi, ka dariijuma partneris buus Valsts kase, attaisnojuma dokuments - deklaraacija?
Attaisnojuma dokuments bus maksajuma uzdevums. Es gan lieku deklaracijas Nr. un maksajuma uzdevumu. Nesen bija parbaude un nekadu jautajumu viniem neradas.
Закрыть
Краткое описание нарушения