Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Sanemta no muitas prece no pag.gadsimta :) К списку тем

Sanemta no muitas prece no pag.gadsimta :)
Priekshvesture gara, neiedzilinashos. Isumaa situacija sekojosha: beidzot atmuitota prece, kas nostaveja muitaa n-tos gadus. Toreiz nebijaam ES dalibvalsts. Tagad esam. Pie atmuitoshanas nomaksats PVN un ieklauts Deklaracijas 61.rindaa Sapratu, ka tas ir viss, kas jaaizdara.

Bet pacelas jautajums par reversu un ieklaushanu/neieklaushanu pielikumaa Sanemtas preces no ES dalibvalstiim. Vai jaieklauj shajaa pielikumaa?

Mazliet saputrojos, paldies!
Olenjka
Olenjka 18.10.2007 13:25
255 сообщений на сайте

Ответы (9)

а на таможне разве вы налоги не платили?какие документы вы получили от туда получая товар?
Betty
Betty 18.10.2007 13:32
1598 сообщений на сайте
Samaksaats PVN, dokuments ko sanjeemaam - muitas deklaraacija, augshaa rakstiits Eiropas kopiena. Nav bijusi pieredze ar shaadiem dokumentiem, uzreiz nevaru iedomaaties , kur lasiit...
Olenjka
Olenjka 18.10.2007 13:53
255 сообщений на сайте
в нынешних обстоятельствах думаю у вас это пройдет ,как товар полученный из 3-х стран , иначе поставив реверс вам не нужно было-бы платить PVN
Iks
Iks 18.10.2007 14:04
нет сообщений на сайте
согласна с Икс.
Betty
Betty 18.10.2007 14:07
1598 сообщений на сайте
Ja jau nomaksājāt tagad tad jums ir tiesības viņu atskaitīt priekšnodoklī. un reverss ir lieks. neaizmirstiet tikai norādīt deklarācijā un pielikumā.
Sibylla
Sibylla 18.10.2007 14:37
1499 сообщений на сайте
es ar taa domaaju, man te koleegiite nedaudz samulsinaaja Paldies Jums!
Olenjka
Olenjka 18.10.2007 14:40
255 сообщений на сайте
Pielikumaa arii ir jaanoraada? Kas tad man jaanoraada kaa Dariijuma partneris, attaisnojuma dokuments?..
Olenjka
Olenjka 18.10.2007 14:43
255 сообщений на сайте
Pareizi, ka dariijuma partneris buus Valsts kase, attaisnojuma dokuments - deklaraacija?
Olenjka
Olenjka 18.10.2007 14:49
255 сообщений на сайте
Attaisnojuma dokuments bus maksajuma uzdevums. Es gan lieku deklaracijas Nr. un maksajuma uzdevumu. Nesen bija parbaude un nekadu jautajumu viniem neradas.
Servente
Servente 19.10.2007 11:42
414 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.