Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Dgviela К списку тем

Liene2002 23.10.2007 16:16
126 сообщений на сайте
126 сообщений на сайте
Ответы (14)
Pēc manas saprašanas degviela ienākusi jāparāda septembrī. Tas jau nekas ka ieraugiet tikai 3.oktobrī.Līdz 15. datumama laika pietiek sataisīt degvielas kustību.
darījums taču iz noticis 30.09. un arī attaisnojuma dokuments būs 30.09. (čeks), ko darbinieks Jums pieliks pie komandējuma atskaites

Larao 23.10.2007 16:22
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Problēma ir tajā,ka visi darījumi kas ir bezskaidrā naudā tiek piefiksēti tai datumā, kad bankā samaksāts:-< Un tad arī tiek iedoti visi čeki, kā arī atprasīts PVN:-(

Liene2002 23.10.2007 16:25
126 сообщений на сайте
126 сообщений на сайте
Pie komandējuma atskaites man ir čeki, kas maksāti skaidrā naudā(ar tiem man viss skaidrs), bet tie, kas bezskaidrā naudā, tie pie bankas?

Liene2002 23.10.2007 16:29
126 сообщений на сайте
126 сообщений на сайте
Bet tas taču Jums netraucē degvielas atskaitē uzrādīt ka degviela attiecīgam transportam ir saņemta 30.sept kā arī tas pēc fakta ir. Un apmaksa šeit nav primārais.
Un ko man darīt tādā gadījumā, ja gada beigās degvielas atlikums ir pa nullēm, bet bankā janvārī uzrādas, ka ir ņemta un PVN atprasīts??? PVN labot un uzlikt uz 8???? Man riebjas konstatēt citu gr. neuzmanības kļūdas un tās labot:-| Itsevišķi, ka degviela uzreiz likta uz 7, atlikuma protams attiecīgi nav un ceļazīmju ar nav. Tagad saņēmos to darīt un sadūros ar šo nesmuko faktu:-/

Liene2002 23.10.2007 17:13
126 сообщений на сайте
126 сообщений на сайте
Tāpēc jau nekas nav jālabo, jo neslēdziet taču visus kontus uz 31.datumu Visus datus turpina vēl ievadīt vismaz līdz nākošā mēneša 15.datumam.Unlīdz tam viss jau ir redzams. Bet par PVN šeit bija domas ka PVN agrāk nemaz nevar uzrādīt priekšnodoklī( pēc čeka datuma) kā tikai ar bankas izraksta kad noņemta nauda par degvielu datumu.
ceļazīmes jau nu nebūtu grāmatveža darbs un tā nebūt nav iepriekšējā grāmatveža kļūda, ja nav ceļazīmju un nezinat degvielas atlikumu. Vai tad grāmatvedis to degvielu nobrauca?
Es tomēr šo problēmu risinu tā, ka grāmatoju čeku tad, kad viņš ir, t.i. 30.sept D7620/D5721/K2621 "Nauda ceļā" (vai kādu citu starpkontu var ieviest), bet no bankas nauda aiziet, kad tas parādās izraxtā, t.i. 3.okt D2621/K2620

Ausmina 24.10.2007 13:46
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
Es apbrīnoju grāmatvežus ar 3 gadu stāžu, kas vēl nesaprot, ka EKA čeks par degvielu ir attaisnojuma dokuments degvielas iegādei un nevis gedvielas norakstīšanai.:-S
Un vēl - grāmatveži, kas, slikti izsakās par savu priekšgājēju, ļoti sliktu iespaidu par sevi atstāj!
Un vēl - grāmatveži, kas, slikti izsakās par savu priekšgājēju, ļoti sliktu iespaidu par sevi atstāj!
Es tomēr šo problēmu risinu tā, ka grāmatoju čeku tad, kad viņš ir, t.i. 30.sept D7620/D5721/K2621 "Nauda ceļā" (vai kādu citu starpkontu var ieviest), bet no bankas nauda aiziet, kad tas parādās izraxtā, t.i. 3.okt D2621/K2620
Kāda nauda te ir ceļā? Ceļā uz kurieni?
Ja saņemta degviela, bet nav veikta apmaksa - D21XX, K53XX, samaksājat - D53XX, K26XX.
Kas tie par naudas ceļiem un neceļiem vēl!
Piekrītu Andai. Manuprāt, vienkārša lieta.
Kāda nauda te ir ceļā? Ceļā uz kurieni?
Ja saņemta degviela, bet nav veikta apmaksa - D21XX, K53XX, samaksājat - D53XX, K26XX.
Kas tie par naudas ceļiem un neceļiem vēl!
Piekrītu Andai. Manuprāt, vienkārša lieta.
pēdējā laikā, kuru jautājumu tik forumā palasi- visiem nauda ceļo. Seifus riktīgus iegādāties vajag un ieslēgt, lai tak neceļo.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть