Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Tildes Jumis - Kokmateriālu PVN pielikums К списку тем

Tildes Jumis - Kokmateriālu PVN pielikums
Labdien!

Vai varetu kādam palūgt izskaidrot, kas jādara, lai no programmas varētu dabūt laukā PVN kokmateriālu pielikum?
Stoop
Stoop 23.10.2007 16:39
198 сообщений на сайте

Ответы (3)

Jāsaliek iestatījumi atskaitei, bet lai tā strādātu, Jums jāizveido totāla analītika kontu plānā:23xx nopirktie pakalpojumi, 23xxnopirktie kokmateriāli, 65xx pārdotie kokmateriāli, tas pats ar kreditoriem, cik atskaišu (4 reģistri, kopsavilkums) tik analītisko kondu un ar PVN tas pats.
Dagucina05
Dagucina05 23.10.2007 16:54
62 сообщения на сайте
http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3912/en-US/DesktopDefault.aspx

šiet pameklējiet
Larao
Larao 23.10.2007 17:10
6767 сообщений на сайте
Nav jau tik traki. Jāskatās vai ievadot KM pavadzīmes esat ievērojusi visas prasības, tais kaitā, norādījumi KM pazīmes (darījumi ar apliekamu/neapliekamu personu..)

Var uztaisīt nevis kontus n-tos (kas man gan šķiet labāk), bet kontēšanas veidnes un PVN pielikuma specifikācijā tās piesaistīt.

Man gan ir tie n-tie konti pašai man tā patīk, ērtāk pārbaudīt.
Andaz
Andaz 23.10.2007 17:19
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.