Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Direktoram 2 mašīnas?? К списку тем

Krikliepa 24.10.2007 13:38
207 сообщений на сайте
207 сообщений на сайте
Ответы (11)
Lai tik brauc un raksta ceļazīmes.:-D
Galvenais lai nesanāk ka braukšana pēc km skaita iznāk 25 stundas dienā.
Galvenais lai nesanāk ka braukšana pēc km skaita iznāk 25 stundas dienā.
bet mums tas ir operatīvais līzings - nekāda nolietojuma nodokļiem nav! tiešām var uz vienu cilvēku firma uzturēt kaut 5 mašīnas un VID pret to neiebildīs, ka visu nomas maksu nevar iekļaut saimnieciskās darbības izdevumos??

Krikliepa 24.10.2007 13:41
207 сообщений на сайте
207 сообщений на сайте
Nu vai tad visā firmā nav neviens darbiniex, kuram būtu autovadītāja apliecība un kam varētu piedomāt kādus nebūt maršrutus? Tā jau nu ir, ka nav labi vienam 2 mašīnas, bet no otras puses, viņam pašam būs VIDam jātaisnojas!

Ausmina 24.10.2007 13:42
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
Es to sakarā ar to, ja otra mašīna paredzēta piemēram sievai.:-D , bet degviela būs uz uzņēmuma rēķina.
Jā tas gan būtu forši ar vienu mašīnu 12 un ar otru 12 brauc! a darba tabelē strādājis labi ja 8 stundas! 
Bet man nav miera par 100% nomas iekļaušanu izmaksās, tiešām šajā jautājumā nevar VID piesieties?

Bet man nav miera par 100% nomas iekļaušanu izmaksās, tiešām šajā jautājumā nevar VID piesieties?

Krikliepa 24.10.2007 13:44
207 сообщений на сайте
207 сообщений на сайте
tur jau tā lieta ka viņš ir viens cilvēks pagaidām! un scenārijs varētu būt Tuvu Sola minētajam, vismaz pagaidām.
tāpēc arī man likās ka tā nevarētu...

Krikliepa 24.10.2007 13:46
207 сообщений на сайте
207 сообщений на сайте
Ja reiz viņš tā ir nolēmis, tad arī izdarīs , zinu no pieredzes.Tā ka jādomā vien būs kā izgrozīties-ceļazīmes u.c.
Cleo - apkalpoju caur grāmatvedības firmu....

Krikliepa 24.10.2007 13:54
207 сообщений на сайте
207 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть