Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kases ieņ.ordera kontēšana К списку тем
kases ieņ.ordera kontēšana
nu kaut ko esmu salaidusi ķīselī... kā kontēt no bankas naudu uz kasi
un kases ieņ. orderi - nauda no bankas uz kasi
paldies jau iepriekš... jūtos stulbi, k-kas nesanāk...
Ответы (17)
Nu kasē D 2610 K2620. Vai strādājiet ar kādu programmu? Tad vienmēr jāsāk kontēt ar kasi un grāmatojums automātiski aiziet uz banku.
man pie bankas izdrukas parādās šis kases ieņēmumu ordersi par šo pasu summu.. nu ko es daru nepareizi??? :'(
Nauda no bankas uz kasi kontēt vajāg šadi:
D 2620 K 2380
D 2380 K 2610
tā pareizi būs.
ar kādu programmu Jūs strādājiet?
kāpēc??? bet kā ir ar ieņ. orderi???
Tildes Jumi... k kas vienalga nesanāk, laikam diena par garu...
Man ir starpkonts- nauda ceļā, jo iznāk loģiskāk.Strādāju ar Tildes Jumi.Bankasizejošais dokuments K2620 D2670; Kases ieņēmumu orderis D2610 K2670.Bettas ir tikai variants, nezinu, kā citi dara.
tu tak nedomā kontēt vienu operāciju divas reizes?
vnk- izejošais MU no bankas uz kasi un viss.
Es gan taisu kases ieņēmumu orderi (D 2610, K 2620), un pie bankas aiziet automātiski.
Ludmila_st_, ja jūs veidojat tikai bankas izejošo dokumentu, kas tad jums pie kases parādās(kur ir kases orderis, kas ierakstās kases grāmatā, tur taču nevaram rakstīt bankas izejošo dok.)?
"vnk- izejošais MU no bankas uz kasi un viss"
Kas aiz tā MU slēpjas - maksājuma uzdevums un viss???Diez vai tā vajadzētu .Daru kā Ane, jo galvenais padomājiet, kā izskatīsies Jūsu grāmatojums virsgrāmatā.Vienkārši kases ieņēmumu orderis un bankas izrakstā tikai uzliekat pretkontu un grāmatojuma , kurš bija kases ieņēmuma orderim. Par cik Jums ir grāmatvedības programma, tad redzēsiet, ka viss nostāsies savās vietās.
Manā komentārā izlaists vārdiņš NUMURU aiz teksta "kurš bija kases ieņēmumu orderim."
Nadezdatim
Nauda no bankas uz kasi kontēt vajāg šadi:
D 2620 K 2380
D 2380 K 2610
tā pareizi būs.
Vai, vai, vai! Domājat ar', ko rakstāt?
Didija, tā arī ir ka parādās pie bankas tas kases
orderis.Nuun tad kas par nelaimi lai parādās summas ta pareizas.
Ane
ziņojumu: 387 31.10.2007 00:24
Es gan taisu kases ieņēmumu orderi (D 2610, K 2620), un pie bankas aiziet automātiski.
TĀ ARĪ JĀDARA!
Если эту операцию делает кассир фирмы, то
D 2610 K 2620,
если работник фирмы, то
D 2380 K 2620
D 2610 K 2380
Закрыть
Краткое описание нарушения