Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Izbraukuma tirdzniecība gadatirgū citā ES valstī К списку тем
Izbraukuma tirdzniecība gadatirgū citā ES valstī
Varbūt kāds ir saskāries ar šādu gadījumu? Ja pareizi saprotu, tad tā varētu būt klasificējuma kā preču pārdošana attālumā (jo pircēji visdrīzāk būs fiziskas personas). Sanāk, ka jāpiemēro Latvijas PVN. Tikai kā piespiest ārvalstniekus parakstīt kvītis, kurās viņi nesaprot ne vārda? Vai arī varētu iztikt bez kvītīm (ja viņu valstī tādas nav nepieciešamas) un saņemto naudu, pārbraucot Latvijā, iemaksāt kasē vai uzreiz bankā kā izbraukuma tirdzniecības ieņēmumus?
Varbūt ir kādas idejas?
Jau iepriekš pateicos.
Ответы (3)
Domāju, ka jāreģistrējas tājā valstī kurā domājat tirgoties. Mūsu kvītis un kaut vai EKA tur nederēs.;-)
Latvijā līdzīgiem ārvalstniekiem būtu jāreģistrējas, ja realizācijas apjoms pārsniedz 24 tūkstošus latu. Droši vien, ka pie viņiem apmēri varētu būt līdzīgi.
Šie te tirgosies ar amatnieku izstrādājumiem un apjoms droši vien būs niecīgs.
Ilzex, man ši tēma šobrīd ir ļoti aktuāla- vai atradāt atbildes uz šo jautājumu?
Закрыть
Краткое описание нарушения