Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Kā kontēt? К списку тем
49 сообщений на сайте
Ответы (15)
6767 сообщений на сайте
LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU KABINETS
2006.11.21. Noteikumi nr. 933
Rīgā
Likuma "Par pievienotās vērtības nodokli" normu piemērošanas kārtība
2.1. līgumsodiem, drošības naudai, rokas naudai, biedru naudai, apdrošināšanas sabiedrību izmaksātajai atlīdzībai par apdrošināšanas gadījumu, pasākumu dalības maksai un izdevumu kompensāciju maksai, kas nav atlīdzība par preču piegādi vai pakalpojumu sniegšanu;
Klients iemaksā drošības naudu
D banka(kase) K drošības nauda
Izrakstīts rēķins par AM nomu
D pircēju pasūtītāju parādi K ieņēmumi K PVN
Klients apmaksā rēķinu
D banka (kase) K pircēju pasūtītāju parādi
Atgriežam drošības naudu
D drošības nauda K banka (kase)
Kontu numuri saskaņā ar jūsu kontu plānu
LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU KABINETS
2006.11.21. Noteikumi nr. 933
Rīgā
Likuma "Par pievienotās vērtības nodokli" normu piemērošanas kārtība
2. Likuma normas nepiemēro:
u.t.t
Man nav slinkums uzdot stulbu jautājumu, un atbildi gaidu no jautājuma uzdevēja => Aditaja
6767 сообщений на сайте
Bez tam, ja cilvēks nepieredzējis viņš var vienkārši nezināt, kur skatīties un kur meklēt.
1727 сообщений на сайте
nestrīdos! bet problēma ir tā (tas neattiecas uz DIMMA) mēs mākam reģistrēties VGK mēs mākam lietot internetu utt. bet likumu atrast nemākam. un tādu interneta adresi kā www.vid.gov.lvnu katram ir jāzin.
6767 сообщений на сайте
49 сообщений на сайте
Bet,tas, ka māk lietot internetu, ka māk atrast attiecīgo likumu, tas nenozīmē, ka uz sitienu var atrast attiecīgo pantu.
ziņojumu: 2 06.11.2007 11:55
Larao nu neperies! Un arī Internetā vid adresi māku atrast.Elpo caur degunu mierīgi,viss ir kātībā.
un pēc tam brīnās ka neviens neatbild
6767 сообщений на сайте
Es nepareizi uzrakstīju. Es esmu tas kurš nomā mašīnu, drošības nauda ir rēķinā Summā + PVN. Drošības nauda tiek atgriezta. Vai ir pareizi, ja PVN atskaitē likšu kā priekšnodokli un kā apliekamo nodokli. Kā man to pareizi izdarīt?
49 сообщений на сайте