Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

PL automašīna NORAKSTĪŠANA ? К списку тем

PL automašīna NORAKSTĪŠANA ?
Kā pareizi rīkoties šādā situācijā. Ir PL sastāvā a/m iegādāta 2002.gadā. Nolietojās jau 2006.gadamartā līdz 0,00 Ls. Respektīvi ir tikai bilances vērtībā uzskaitē. Šogad tā cieta avarijā un tika sadauzīta līdz lūžņiem , respektīvi lietojama tālāk vairs netiek. Tā bija apdrošināta un apdrošinātāji saskaņā ar līgumu izmaksāja mums atlīdzību. Bet no PL man tā ir jānoraksta, jo to kopš avarījas vairs neizmantojam. Tagad apmulsu, ja ir tikai bilances vērtība, atlikusī 0,00 Ls tad man kontējumi pamatojoties uz norakstīšanas aktu skaidri, bet vai šī izmaksātā kompensācija tomēr kaut ko neietekmē pēkšņi apmulsu.

Liels paldies jau iepriekš.
Rumbinja
Rumbinja 08.11.2007 11:13
1000 сообщений на сайте

Ответы (4)

Izmaksāto kompensāciju-citi ieņēmumi.Nav nekāda sakara ar norakstīšanu.
Vinkijs
Vinkijs 08.11.2007 11:14
1654 сообщения на сайте
sadauzīta līdz lūžņiem

un kur paliek lūžņu vērtība, vai metāls vair neko mūsdienās nemaksā?
Larao
Larao 08.11.2007 11:15
6767 сообщений на сайте
Nezinu neko par lūžņu vērtību:( atdevām apdrošinātājiem viņi mums samaksāja kompensāciju un viss. vai man jāiznteresejās par lūžņu vērtību ?
Rumbinja
Rumbinja 08.11.2007 13:26
1000 сообщений на сайте
Vairs nav:-)
Ilma
Ilma 08.11.2007 13:28
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.