Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Увольнение валдес лоцеклица К списку тем
Ответы (10)
Ziņas par darba ņēmējiem nav jānodod jo valdes loceklis tāpat skaitās darba ņēmējs. Ja ar valdes locekli bija noslēgts Darba līgums tad to izbeidzot protams jāaprēķina kompensācija par neizm. atvaļinājumu kā jau visiem pēc Darba līguma strādājošiem.
Valdes locekļa atbrīvošana notiek ar UR lēmumu pirmāmkārtām,jātaisa grozījumi.Manuprāt kods 25-Ziņās par darba ņēmēju kustību, jālasa,kas Jums rakstīts līgumā par atvaļin.Un tik pēc UR lēmuma saņemšanas, kad izslēgts no UR kā valdes loceklis, varat taisīt vadības līgumu.
Haidija 12.11.2007 09:12
185 сообщений на сайте
185 сообщений на сайте
Man Centra rajona VID obligāti prasīja ne pirmo reizi, ka jānodod formāli ''Ziņas par darba ņēmējiem'':-/
Haidija 12.11.2007 09:13
185 сообщений на сайте
185 сообщений на сайте
Подскажите где можно найти vadibas ligums
Julica 12.11.2007 09:13
202 сообщения на сайте
202 сообщения на сайте
Haidija, valdes loceklis jau netiek izslēgts no UR bet gan tikai lauzts darba līgums un noslēgts vadības līgums un viņš šā kā tā paliek valdes loceklis.
Vadības līgums Amuil un manā failu glabātuvē.
Haidija, Jums nav šoreiz taisnība( vai arī VID neesiet visu kā ir izskaidrojusi ja VID tā Jums licis darīt).
Haidija, Jums nav šoreiz taisnība( vai arī VID neesiet visu kā ir izskaidrojusi ja VID tā Jums licis darīt).
Спасибо за ответы. А если я уже подала дарба нем зиняс, как мне это исправить? И еще почитала поиск и поняла, что на всех валдес лоцеклисов ( у кого вадибас лигумс) надо подавать пустой отчет по соц платежам и риска нодева не платится?
Если уже подали, подайте новый с принятием на работу. надо подавать пустой отчет по соц платежам и риска нодева не платится
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть