Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
neiegrāmatots dokuments
bet tieši - invoice no ES. Klients oktobrī atnesa jūlija rēķinu par precēm no ES. Būtu jau labojusi Jūlija PVN atskaiti, bet viņam vēl nav beigusies VID tematiskā pārbaude sakarā ar PVN atmaksu.
Kolēģi, varbūt ir ietekumi par situācijas risinājumu???
Likt oktobra deklarācijā, grāmatot ar oktobri grāmatvedībā?
Ответы (8)
rēķinu par precēm no ES,
rēķins apmaksāts ? kur ir prēce ?
peces no ES, nav apmaksāts, prece veikalā tirgojas.
Noliktavai cita uzskaites programma, tur INV ielikts un viss notiek.
manuprāt audita laikā nedrīkst labot atskaites, bet tematiskās pārbaudes laikā taču var precizēt... nez, es tā domāju.
Liekas, ka uzņēmumā ir problēmas un netiek līdzināti saņemto preču dokumeti.Janebūtu audits, tad iepējams ''kreisā'' prece būtu notirgota.Betko nu vairs.Jauz rēķiniem par preču saņemšanu uzlikāt, ka prece saņemta jūlijā, tad labojiet jūlija deklarāciju.
cik tomēr ir baisi ka noliktavai ir cita programma....
ja jau noliktavu kārto kāds cits uz citas programmas, tad taču ir iespēja katru mēnesi grāmatvedim iesniegt noliktavas atskaiti, pēc tās tad vienmēr varēsiet salīdzināt vai Jums atnestas visas pavadzīmes (invoice) par preču iegādi.
Un kāda jums tur daļa, ka klientam notiek audits? Glābjat ko varat, kamēr tas nav pie jums ieradies un nesiet atskaiti!
Закрыть
Краткое описание нарушения