Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Statuutos noteiktaa rezerve К списку тем

Statuutos noteiktaa rezerve
Vai taa ir tiesa,ka statutos noteikta rezerve jaaprekina tikai tik ilgi, kamer ta neparsniedz 1/3 no pamatkapitala, ja PK ir 2400Ls; tad rezerve man nedrikst parsniegt 800Ls?
Vituks
Vituks 10.03.2004 11:38
51 сообщение на сайте

Ответы (3)

Ja runa iet par 1/3, tad jau domājiet par likumā noteikto rezervi un pēc tās nebūs vajadzības, kad būsiet zem Komercreģistra. Ja Statūtos noteikta kādas rezerves vēidošana līdz 1/3, tad vienkārši nav nepieciešamības to veidot.

Liekas, ka Jūs neizprotat, kādiem mērķiem tās ir veidojamas un vai vispār tās būtu jāveido.
Mu-maija
Mu-maija 10.03.2004 13:43
15885 сообщений на сайте
Statutos ir rakstits, ka katru gadu no pelnas javeido rezerve 5% apmeeraa no parskata gada pelnas, liidz shii rezerve sasniedz 1/3 no PK.Itkaa viss skaidrs, tomeer gribeeju parliecinaaties.PeecJuusu rakstiitaa sanaak,ka mums statuuti nav pareizi uzrakstiiti?
Vituks
Vituks 10.03.2004 15:21
51 сообщение на сайте
Устав написан был правильно по закону об ООО, действовавшему до КЗ. Если вы еще не перерегистрировались в коммерческий регистр, начисляйте резерв.
Maija
Maija 10.03.2004 17:28
28223 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.