Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tiem kas strādā programmās un lieto EDS būs problēmas К списку тем
Tiem kas strādā programmās un lieto EDS būs problēmas
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=11&id=514&hl=1
Ja nav veikti labojumi programmā
Ответы (39)
Es tā "mīlu" VID EDS, ka pietrūkst vārdu veikt izmaiņas EDSā, pirms 15 datuma
hmm- un kādas problēmas tieši?
jo PVN 2 pielikumu nosūtīju- viss bija ok.
atvainojos par Ziņojums par VSAOI, IIN un URVN
hmm- es nevaru atrast- kur tad jāraksta atbrīvotie?
pie - personām kas nav obligāti apdrošināmas
skaiti man patīk! un vēl ļoti žēl tos cilvēkus kas iesniedz atskaites pēdējā brīdi:-@
intresanti- a kā ar tiem censoņiem kas paspēja līdz 07.datumamiesniegt?
es par vienu firmu nodevu 5.11 visas atskates un arī tāda pati informācija atnāca!
baigi labi vai ne! vēl oficiāla paziņojuma nebija!
nu jā- un piem, ja ne tu, tad es nemaz neizlabotu, jo es nemaz tos paziņojumus īsti nelasu, kas atnāk.
paldies
es ar tikkai tagad pievērsu uzmanīgu šim paziņojumam
Ludmila_st_
Man gribās tomēr pakasīties
Vai Jūs neziniet, kur ir aprakstīts, kas atskatē par "soc nodokli" ir jāraksta atzīmējot - personas, kuras nav obligāti sociāli apdrošināmas
1.13.2. aizstāt vārdus “personas, no kuru darba ienākumiem ieturēts iedzīvotāju ienākuma nodoklis, pamatojoties uz iepriekšējām darba vai dienesta attiecībām” ar vārdiem “personas, kuras nav obligāti sociāli apdrošināmas”;
Atradu šādus labojumus
bet paskaidrojumu pie tā kas ir - personas, kuras nav obligāti sociāli apdrošināmas
nevaru atrast!
aha- ar pārskatīju- bet nu nekas nav atrodams..:(
MK 397.noteikumi
15. Darba devēja ziņojums aizpildāms par visiem darba ņēmējiem, norādot katra darba ņēmēja:
15.1.Parpersonām, kuras nav obligāti sociāli apdrošināmas, darba devēja ziņojumā norāda personas kodu vai reģistrācijas numuru, vārdu, uzvārdu, ieturēto ienākuma nodokli. Ceturtajā, piektajā, sestajā, septītajā ailē ievelk svītru. (ar 01.01.2006).
Vai tas nozīmē, ka atbrīvotajiem darbiniekime mēs algu neuzrādam???????
WWW ievadlapas 4.sadaļā „Personas, kuras nav obligāti sociāli apdrošināmas” ievada:
- “Personas, no kuru darba ienākumiem ieturēts iedzīvotāju ienākuma nodoklis,
pamatojoties uz iepriekšējām darba vai dienesta attiecībām” uzrādot apdrošinātās
personas statusu (jāatzīmē, ka šīm personām apdrošinātās personas statuss nav
būtisks, jo tām sociālās apdrošināšanas iemaksas netiek aprēķinātas) un aizpildot
tabulas lauku “Darba attiecību veids” ar nosacījumu “pers.,no kuru darba
ienāk.ietur.IeIeN pie iepr.DD”;
- „Personas, kuras dzīvo un strādā ārpus LR” uzrādot apdrošinātās personas statusu
un aizpildot tabulas lauku “Darba attiecību veids” ar nosacījumu „DŅ strādā un
dzīvo ārpus LR”.
/ no EDS rokasgrāmatas
Andaz- man liekas tas ir par nākamo mēnesi pēc algas aprēķina, kad tikai IIN atskaitē ir
Закрыть
Краткое описание нарушения