Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Pašpateriņš К списку тем

Pašpateriņš
Dobrij denj, podskazhite pozhalujsta - 1.2. Pašpatēriņš likuma izpratnē ir preču piegāde vai pakalpojumu sniegšana bez atlīdzības, ja tā nav ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas saimnieciskā darbība. Uzņēmums savai saimnieciskajai darbībai iegādātās preces nodod bez atlīdzības (piemēram, saviem darbiniekiem, darbinieku ģimenes locekļiem vai citām personām), tas uzskatāms par pašpatēriņu - a esli ja uzņēmums bēz atlīdzības otdaet prece svoim rabotnikam, ne nuzhno li eto oblaratj vsemi nalogami ( soc, iin)?? I esli net, to pochemu?? Spasibo.
Skroba
Skroba 18.11.2007 18:28
161 сообщение на сайте

Ответы (2)

ja tā ir dāvana vērtībā līdz valstī noteiktās minimālās mēnešalgas apjomam, tad par šo dāvanu uzņēmums palielinās ar UIn apliekamo apmēru un samaksās UIN15%. - dāvanu Summas, kas pārsniedz minimālās algas apjomu ie pieskaitāmas pie algas un apliekamas ar visiem algas nodokļiem. (ja nemaldos).
Cleo
Cleo 18.11.2007 18:42
19234 сообщения на сайте
Spasibo
Skroba
Skroba 18.11.2007 18:48
161 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.