Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Namīpašuma vērtības paaugstināšana К списку тем
Namīpašuma vērtības paaugstināšana
Namīpašnieks ieguldījis savā namīpašumā, bet amortizācija tiek rēķināta pēc vecās kadastrālās vērtības. Sakiet lūdzu kādas ir nepieciešamas darbības, lai paaugstinātu namīpašuma vērtību?
Iepriekš PALDIES
Ответы (14)
Pārcenošana pēc reālās tirgus vērtības;-)
NĪ pārvērtēt drīkst tikai serticifēts vērtētājs.Un tad par šo summu palielina ēkas vērtību.
Protams, ka tikai sertificēts! Es tik funktierēju, ka laikam tas bija jādara janvārī, jo ja tagad, tad tik un tā "lido" ar IIN!:(
Kur teikts ka tikai sertificēts? Sertificēts vajadzīgs tad ja grib ieguldīt PK vai banka prasa, bet savām vajadzībām nekāds sertif.vērtētājs nav vajadzīgs.
Vai tad pārvērtēšana ietekmē nolietojuma aprēķināšanu???
Nodokļu aprēķināšanai neietekmē un šajā gadījumā arī.
Strahovaja kompanija pri zakljuchenii dogovora ocenila zdanie v Ls 1 500 000
Mogu li ja schitatj , chto eto i estj na segodnja rinochnaja stoimostj?
Кто в "Strahovaja kompanija pri zakljuchenii dogovora ocenila zdanie v Ls 1 500 000" ?
Серт. эксперт !
http://www.likumi.lv/doc.php?id=1413
Totias,savām vajadzībām droši, kas Jums to var liegt.
А дом достался владельцу по денационализации или он его купил?
Spasibo, Tatjana77, spasibo, Ilma.
Martinas, dom dostalsja *po pravu pervoj brachnoj nochi*.
A razve pri opredelenii rinochnoj stoimosti imeet znachenie kak popal v sobstvennostj? Dlja sobstvennih huzhd nado bi znatj rinochnuju, no nikto ne hochet oplachivatj uslugi eksperta. Ja predlozhila vospoljzovatsja ocenkoj strahovoj kompanii. Znaju, chto oni obichno ocenivajut nizhe, chem ta cena za kotoruju mozhno prodatj.SpasiboVsem
А при чём тут для физических лиц рыночная стоимость до амортизации?
Martinas, u menja ne fizicheskoe. Prosto vlezla so svoim voprosom v chuzhuju temu
Ой, извиняюсь, Вас с автором перепутала.
Закрыть
Краткое описание нарушения