Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Dividendes likvidējamam uzņ. К списку тем

Lottes 23.11.2007 10:23
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Ответы (10)
Sataisīt bilances , par katru gadu aprēķināt dividendes, tad var izmaksāt ja nav citu kreditoru parādu. Ja ir citi kred. parādi tad pie likvidācijas tie jāsedz vispirms. Tagad tikai kā avansā izsniegto naudu.
Nu, ieprieksejie gramatvezi to nav izdarijusi. Es ari iepletu acis, bet neko nevar tur izdarit. Jalikvide vien ir man.
Vai man to naudu likt uz 2380? Paradu nav nekadu. un 2007. gada pargramatot no 2380 uz dividendem??? Pirmo reizi saskaros ar dividendem. Atzistos, neko nesaprotu.
Vai man to naudu likt uz 2380? Paradu nav nekadu. un 2007. gada pargramatot no 2380 uz dividendem??? Pirmo reizi saskaros ar dividendem. Atzistos, neko nesaprotu.

Askride 23.11.2007 10:57
70 сообщений на сайте
70 сообщений на сайте
Kāmēr nav dividendes aprēķinātas tikmēr uz 2380. Kad katram gadam būs bilance un tīrā peļņa tad peļņu var nolemt izmaksāt dividendēs un to uzskaitīt D 31XX K 5XXX.
Bet, ja likvidators ir uz'n'emuma 'ipa'snieks??

Lottes 23.11.2007 16:03
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Nu likumi likvidācijai tie paši.Jānorēķinās ar visiem kreditoriem un atlikušo summu izmaksā kā likvidācijas kvotu, kura apliekas ar IIN.
Maksātnespējas admin. - sertificēta persona, bet likvidātors ( ja nav maksātnespējas pazīmes) var būt arī uzņēmuma īpašnieks un parasti arī tas ir.
Pagājušā gadā pieņēmām uzņēmumā lēmumu - likvidēt! Bez maksātnespējas pazīmēm, bez kreditoru parādiem! Tāpat mums bija likvidators, iecelts un sertificēts!
Un process ilga pus gadu! Un dokumenti valsts arhīvam, pēc viņu noteiktām prasībām. JO no reģistra neizslēdz, kamēr nav valsts arhīva izziņas! Un kā noformēt arhīvam dokumentus- tas ir vairākās tēmas apsriests. Un mani ir "gudrākās" galvas "aprējušas" no visām pusēm, bet es zinu, ko saku!
Un process ilga pus gadu! Un dokumenti valsts arhīvam, pēc viņu noteiktām prasībām. JO no reģistra neizslēdz, kamēr nav valsts arhīva izziņas! Un kā noformēt arhīvam dokumentus- tas ir vairākās tēmas apsriests. Un mani ir "gudrākās" galvas "aprējušas" no visām pusēm, bet es zinu, ko saku!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть